Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Σκηνές που ντροπιάζουν όλους όσους θέλουν να λέγονται "δημοκράτες" εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας το βράδυ της 11/6 από ομάδα που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ.
Εντελώς αναίτια ομάδα νεαρών Συριζαίων αλλά και ώριμων "νεαρών" επετέθησαν εναντίον πολιτών και δημοσιογράφων, διότι έκαναν το "λάθος" να παρακολουθούν τη διαδικασία του Δημοτικού συμβουλίου.

Οι μεν ως πολίτες που ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα της πόλης τους, οι δε να κάνουν τη δουλειά τους στην ενημέρωση. Αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι δεν ξέφυγαν από τη μανία αυτών των τραμπούκων.
Φασισμός στην ακραία του μορφή, όπου εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τι έχει να γίνει αν ποτέ έρθει στην εξουσία ο τραμπουκισμός και η φασιστική νοοτροπία που διακατέχει αυτό το κόμμα και τους οπαδούς του.
Χειροδικίες, ύβρεις, φτυσίματα, βιαιοπραγίες,  απειλές για σωματική βία, είναι μερικά από τα "ευγενή" γνωρίσματα αυτών των τραμπούκων του ΣΥΡΙΖΑ, που στο όνομα της δημοκρατίας (;) θύμισαν τα ακραία κομμουνιστικά καθεστώτα όπου όποιος διαφωνούσε τους έστελναν στα γκούλανγκ για συνετισμό και στον αγύριστο.
Τίποτα δεν προμήνυε τα γεγονότα που θα επακολουθούσαν. Όπως πολλές φορές στα δημοτικά συμβούλια, έτσι και αυτό το βράδυ ομάδα που ανήκει πολιτικά στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, ήρεμα και φρόνιμα όπως πάντα, παρακολουθούσε τη συνεδρίαση. Εντελώς αναίτια, οργανωμένη ομάδα Συριζαίων άρχισε να προπηλακίζει τα άτομα της Χρυσής Αυγής που είναι Γλυφαδιώτες, και επιτέθηκαν εναντίον τους φραστικά αλλά και σωματικά. Σημειώνουμε οτι οι πολίτες που δέχθηκαν την επίθεση ήταν τέσσερις άντρες, και δύο γυναίκες που συνόδευαν. Σε έξαλλη κατάσταση, όρμησαν οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στα άτομα και έσπασαν ένα λάπτοπ, έριξαν σπεϋ πιπεριού στα μάτια τους, και εκφράστηκαν με άσχημες λέξεις στις κυρίες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση.
Δυστυχώς, οι τραμπουκισμοί των "δημοκρατών" δεν στάθηκαν μόνο στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, που τονίζουμε οτι ως απλοί πολίτες παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση, χωρίς κάποια χαρακτηριστικά σήματα που να προσδιορίζει την κομματική τους τοποθέτηση. Τη σκυτάλη των επιθέσεων δέχθηκαν και οι τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την συνεδρίαση. Στην κοπέλα που εργάζεται στην εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ έριξαν ροχάλες στο πρόσωπο, στον εκδότη του ΠΑΛΜΟΥ έριξαν σπρέϋ στα μάτια και στον εκδότη της ιστοσελίδας μας άσκησαν σωματική βία προσπαθώντας να του σπάσουν το κινητό τηλέφωνο που τράβαγε βίντεο, καθώς και την κάμερα που κάλυπτε την συνεδρίαση προσπάθησαν και την έσπασαν για να μην καταγραφούν οι βιαιοπραγίες, οι βανδαλισμοί και οι χειροδικίες. Πρωτόγνωρα πράγματα και καταστάσεις που συμβαίνουν στη πόλη μας. Ποτέ δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο στα 29 χρόνια που παρακολουθούμε τα κοινά. Ακόμα και άτομα που ανήκουν στον αριστερό χώρο, καταδίκαζαν τα γεγονότα και μονολογούσαν "που φτάσαμε" Θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα τη στάση των πολιτών που εθίχτηκαν και ανήκουν στο κόμμα της Χρυσής Αυγής. Παρά τις θρασύδειλες επιθέσεις που δέχτηκαν, δεν ανταπόδωσαν όχι μόνο λεκτικά αλλά ούτε και σηκώθηκαν από τη θέση τους για να μην εκτραχύνουν τα πράγματα. Φυσικά σε λίγα λεπτά οι τσαμπουκάδες γιαλαντζί Συριζαίοι, εξαφανίσθησαν, φοβούμενοι ίσως την προσέλευση Χρυσαυγιτών για να μη τους τύχουν τα χειρότερα. Και αν κάποιος μας αρνηθεί την ταυτότητα των τραμπούκων οτι δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μάτια και γνωρίζουμε ποιός είναι που. Άλλωστε αυτή που έδινε το σύνθημα της επίθεσης με σφυρίχτρα και άλλοι, είχαν ιδιαίτερες συνομιλίες με τον κ. Ταστάνη που εκπροσωπεί τον Σύριζα στο Δημοτικό συμβούλιο. Απλά εμείς θα απογοητεύσουμε τους φασίστες Συριζαίους στην απειλή τους να μην τολμήσουμε να δημοσιεύσουμε το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες του σκηνικού της επίθεσης. Στο βωμό της αντικειμενικής ενημέρωσης, να βάλουν τις απειλές τους εκεί που ξέρουν. .




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου