Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αντέγραψαν σε ένα βράδυ το νομοσχέδιο Αλιβιζάτου για την ΕΡΤ και ξεφτιλίστηκαν!

Με τον πλέον ταπεινωτικό τρόπο συλλαμβάνεται και πάλι η Νέα Δημοκρατία να ψεύδεται, αυτή τη φορά χάρη στην ιδιοφυή ιδέα των στελεχών της να καταθέσουν ένα νομοσχέδιο για την ΕΡΤ που αποτελεί κακό copy/paste του νομοσχεδίου που είχε κατατεθεί επί Μόσιαλου.

Σας θυμίζω ότι τη μέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία δήλωνε ότι θα φέρει ένα νέο σχέδιο σε μερικούς μήνες κι όχι άμεσα. Φαίνεται όμως ότι υπό το βάρος των αντιδράσεων αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ένα γρήγορο copy/paste του ... νομοσχεδίου Αλιβιζάτου (που είχαν απορρίψει), μόνο και μόνο για να πουν «ορίστε, έχουμε σχέδιο».

Όταν όμως βιάζεσαι και πας να κοροϊδέψεις όλο τον κόσμο, συνήθως ξευτιλίζεσαι. Δείτε λοιπόν ένα δείγμα της προχειρότητας της επικοινωνιακής ομάδας των...
καταφερτζήδων της Συγγρού.

Αυτό είναι το άρθρο 7.1 του νομοσχεδίου Αλιβιζάτου το οποίο και προβλέπει τη συμμετοχή του υπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού στη Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ.
Κι αυτό είναι το άρθρο 7.1 του νομοσχεδίου Κεδίκογλου το οποίο και πάλι προβλέπει τη συμμετοχή του υπουργού Πολιτικού-Τουρισμού.
Ποιο είναι το λάθος; Απλούστατα: πλέον δεν υπάρχει υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού καθώς τα δυο υπουργεία διαχωρίστηκαν και λειτουργούν ανεξάρτητα στην κυβέρνηση Σαμαρά! Στη βιασύνη τους να παραστήσουν τους έτοιμους μεταρρυθμιστές, τα έκαναν θάλασσα!

Το γράφω ακόμα μια φορά: σας κοροϊδεύουν.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου