Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σαμαράς: Κλείνω έναν νοσηρό οργανισμό /ΠΗΡΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΩ 3000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο λουκέτο της ΕΡΤ, λέγοντας:“Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ τις διεθνείς
υποχρεώσεις της χώρας. Το θέμα του δημοσίου έπρεπε να είχε κλείσει στις 30 Μαίου και τώρα έχουμε 11 Ιουνίου. Δεν έχουμε κάνει τίποτα και είναι δικός τους ο υπουργός που διαχειρίζεται το θέμα. Τι έχει κάνει;


Κλείνω ένα νοσηρό οργανισμό που κατασπαταλούσε δημόσιο χρήμα και λειτουργούσε με παλαιοκομματικές αντιλήψεις και στην θέση του θα δημιουργηθεί μια νέα ΕΡΤ σύγχρονη και αντικειμενική“.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΠΗΡΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΩ 3000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΩ. ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ Δ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!

Πρώτος από τις δεξιές θέσεις ο κατηγορούμενος για λαθρεμπορία Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτή την ανάπτυξη επαγγγέλθηκε ο κ.Σαμαράς. Μάλλον με αυτό το....
τρόπο θα εξυγιάνει και την ΕΡΤ.

Σε δικό του ακροατήριο βγήκε να υπογράψει δημόσια τον τάφο 3000 εργαζόμενων.

Με ύφος σιγουριάς από την υποστήριξη των ξένων αλλότριων συμφερόντων που πάτησαν πόδι με την μπότα του κατακτητή στη χώρα, ο εξυγιαντής-πραματευτής της τρόικας και της Μέρκελ που ενδιαφέρεται για την προκόπη της Ελλάδος, αποκάλεσε τον λαό "κοσμάκη"(τόσο τον υπολείπτεται και τον λογαριάζει), δήλωσε πολέμιος των κομματικών συμφερόντων που χάνει οφίτσια και αντιστέκεται με τελευταίους σπασμούς και έδωσε αέρα αισιοδοξίας, κλέινοντας την ΕΡΤ και ξανανοίγοντάς την σε λίγο καιρό.

Κοντέψαμε να τον πιστέψουμε. Όπως και ο κοσμάκης που έτρεξε να τον δει στα έκτακτα των νταβατζήδων που έριξαν τη χώρα στο σκοτάδι της ενημέρωσης, με συνεργάτες τους κιοτήδες της ΕΣΗΕΑ.

Κι θα τον πιστεύαμε, εαν δεν βλέπαμε πρώτη μούρη(διακρίνεται στην πρώτη θέση από αριστερά)ο ευνοούμενος φίλος του ΟΠΑΠ και έτερος εξυγιαντής της ΑΕΚ. κατηγορούμενος για λαθρεμπορία(βάσει της έφεσης από τον Άρειο Πάγο), Δ. Μελισσανίδης που θα σώσει επιπλέον εκτός από τη χώρα και την ΑΕΚ.

Κρίμα. Το θέαμα θλιβερό. Είναι οι τελευταίες μέρες μιας κάποτε ελεύθερης χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου