Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για το... σεξ; Tony Samaras - Sexual Healing -βίντεο








Ποια είναι η καλύτερη ώρα για το... σεξ;! Έλα ντε... Όμως, την απάντηση έδωσε on camera ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στη διάρκεια πρόβας για προεκλογικό μήνυμα του κόμματος... το 2012!
Αν είναι δυνατόν! Ποιος το κρατούσε αυτό τρία χρόνια στο συρτάρι;! Κι όμως, κάποιος το έκανε! Μεταξύ μας, δεν είναι η πρώ τη φορά που διαρρέει ανάλογο υλικό, αλλά, όπως και να έχει, έγινε και κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου. Ο σκηνοθέτης λοιπόν, για να δώσουμε και την είδηση, ακούγεται να ζητά από τον Αντώνη Σαμαρά να είναι «πιο χαρούμενος, πιο αισιόδοξος, με χαμογελάκι». Και ο πρωθυπουργός απαντά «το έκανα» και ο σκηνοθέτης επανέρχεται λέγοντας «είναι αυτό το λίγο πιο ερωτικό που κάνετε». Και να το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά «τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ». Και φυσικά, το βίντεο έχει μεγάλο αριθμό θέασης στο διαδίκτυο. Στοχευμένη η διαρροή;



.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

κόμπρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου