Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ (7 Οκτωβρίου 1993) είχε δηλώσει πως “πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου πρωθυπουργός και βούρκος γίνονται το ίδιο πρόσωπο”.






Δεν θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό debate ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Στην Πρωτοχρονιάτικη πίττα της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε πως  “διάλογο με υβριστές δεν κάνω και την πολιτική αθλιότητα δεν πρόκειται ποτέ να την νομιμοποιήσω”,
απαντώντας έτσι αρνητικά στο σχετικό αίτημα για τη διεξαγωγή τηλεοπτικού διαλόγου, με τους προέδρους των άλλων κομμάτων. Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται με τέτοιο σκληρό τρόπο στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πριν από 21 χρόνια απευθυνόμενος στον τότε Πρωθυπουργό, και πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, στις 7 Οκτωβρίου 1993, είχε δηλώσει πως “πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου πρωθυπουργός και βούρκος γίνονται το ίδιο πρόσωπο”.









Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου