Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΕΡΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ 300,000 ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ!!!! .



ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΝ, ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΓΟΠΟΙΗΣΗ
.
Η "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΕΡΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ 300,000 ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ!!!!
.
Ο υπ. Ψευδοοικονομίας της Κυπριακής Κλεπτοκρατίας προειδοποιεί πως να δεν ξεσπιτώσουμε με τις εκποιήσεις 300,000 παιδιά συν οι γονείς και άλλοι δεν θα είμαστε "αξιόπιστοι" στην Ε.Ε.. και τις διεθνείς/πολιτικομαφιόζικες αγορές.
.
Ο υπουργάκος προφανώς προτιμάει να μην καταστροφεί η κωφολογία και ματαιοφωνία "αξιοπιστία" από την Διεθνή Μαφία παρά να επιβιώσει και ευτυχίσει ο ελληνοκυπριακός λαός και όμως αυτός ο λαός εν μέρει ως βαρυττοππουζοκουζόκκελος χειροκροτεί τον υπουργό του και τα κόμματα, βουλές κ.α. μπιχλιμπίδια της διεθνούς αντιελληνικής συνωμοσίας.
.
Κύριε υπουργάκο, στο διάολο και η τρόϊκα και η ΕΕ και η "ψευδοαξιοπιστία από τις διεθνείς δολιοαπατεωνίστικες αγορές. Α είπες ότι δεν έχει πρόβλημα ρευστότητος η Κυπριακή Κλεπτοκρατία και αφού θα πληρώνεστε όλοι, τι σε κόφτει που τους Ευρωπαίους λες και είσαι μισθωτός τους που βεβαίως είμαι βέβαιος μα πάρα πολύ βέβαιος ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου