Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Η "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΕΡΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ 300,000 ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ!!!! .ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΝ, ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΓΟΠΟΙΗΣΗ
.
Η "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ" ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΕΡΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ 300,000 ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ!!!!
.
Ο υπ. Ψευδοοικονομίας της Κυπριακής Κλεπτοκρατίας προειδοποιεί πως να δεν ξεσπιτώσουμε με τις εκποιήσεις 300,000 παιδιά συν οι γονείς και άλλοι δεν θα είμαστε "αξιόπιστοι" στην Ε.Ε.. και τις διεθνείς/πολιτικομαφιόζικες αγορές.
.
Ο υπουργάκος προφανώς προτιμάει να μην καταστροφεί η κωφολογία και ματαιοφωνία "αξιοπιστία" από την Διεθνή Μαφία παρά να επιβιώσει και ευτυχίσει ο ελληνοκυπριακός λαός και όμως αυτός ο λαός εν μέρει ως βαρυττοππουζοκουζόκκελος χειροκροτεί τον υπουργό του και τα κόμματα, βουλές κ.α. μπιχλιμπίδια της διεθνούς αντιελληνικής συνωμοσίας.
.
Κύριε υπουργάκο, στο διάολο και η τρόϊκα και η ΕΕ και η "ψευδοαξιοπιστία από τις διεθνείς δολιοαπατεωνίστικες αγορές. Α είπες ότι δεν έχει πρόβλημα ρευστότητος η Κυπριακή Κλεπτοκρατία και αφού θα πληρώνεστε όλοι, τι σε κόφτει που τους Ευρωπαίους λες και είσαι μισθωτός τους που βεβαίως είμαι βέβαιος μα πάρα πολύ βέβαιος ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου