Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"PRESS-GR"
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μεγάλη ένταση επικρατεί στη περιοχή της Θράκης και ειδικά στο νομό Ροδόπης για τις υποψηφιότητες με τον ΣΥΡΙΖΑ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, το θέμα έχει να κάνει με τους υποψήφιους που προέρχονται από τη... μουσουλμανική μειονότητα: τον αριθμό τους και τα πρόσωπα. Οπως επίσης και τις προεκτάσεις που υπάρχουν στη ευαίσθητη αυτή περιοχή.
Το θέμα φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρό και οι εξελίξεις τρέχουν και όπως λένε οι γνωρίζοντες έχει πολλές αναλογίες με την υπόθεση της υποψηφιότητας της Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν, που "κόπηκε" από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μερικές ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ονόματός της στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ανατρέπονται οι ισορροπίες στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.
Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ροδόπης συμπεριλήφθηκαν δύο μουσουλμάνοι υποψήφιοι, ο νυν βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ και το παλιό στέλεχος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά. Σημειωτέον ότι, ο Μουσταφά Μουσταφά, αν και του προτάθηκε, αρνήθηκε να είναι υποψήφιος στις τελευταίες ευρωεκλογές, προφανώς λόγω της καθόδου του γνωστού εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος DEB (γνωστού ως και Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας).
Οι εξελίξεις σηματοδοτούνται από το γεγονός ότι ο κ.Χατζηοσμάν, συνιδρυτής του DEB, νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και φερέφωνο του τούρκου προέδρου Ερντογάν στη Θράκη, αρνήθηκε μόλις χθες να είναι εκ νέου υποψήφιος προκειμένου να μη δημιουργήσει προβλήματα στην τακτική του DEB.
Μετά απ' όλα αυτά διάχυτη είναι η εντύπωση και εύλογο το ερώτημα της κοινωνίας της Ροδόπης: "Υπάρχει συμφωνία μεταξύ του εθνικιστικού DEB και ΣΥΡΙΖΑ; και αν ναι, έγινε τοπικά με τη σύμφωνη γνώμη της Κουμουνδούρου ή απευθείας από τα κεντρικά;".
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.


1 σχόλιο: