Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μετωπική επίθεση της Ντόρας στον Σαμαρά, μια εβδομάδα πριν τις εκλογες!

«Αυτοί που ανέτρεψαν την κυβερνηση Μητσοτάκη, κατέστρεψαν την χώρα»!
Όλα για όλα φαίνεται πως αποφάσισε να τα παίξει η Ντορα, βλέποντας πως οι δημοσκοπήσεις την αφήνουν εκτος βουλής. Άφησε λοιπον το συναινετικό προσωπείο και στην ομιλια της πριν απο λίγο στο μεγαρο της ΕΑ στην λ. Συγγρού, καταφέρθηκε… με βαρυτατους χαρακτηρισμούς κατά του νυν πρωθυπουργού!
Να σημειωθεί οτι καθόλη την διαρκεια της ομιλίας της δεν αναφέρθηκε ουτε μια φορά στο όνομα «Σαμαρας» παρά το ότι κατεβαίνει στις εκλογες με το κομμα που αυτός προεδρεύει!
Στην επίμαχη αποστροφή του λόγου της λοιπόν, ανέφερε πως «υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας ειναι αυτοί που εριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη»! Αυτη ηταν και η μοναδική φορά που αναφέρθηκε στον αρχηγό της… Για να τον αποδομησει!
Κατά τα άλλα, αυτοι ειναι που κατηγορούν τα άλλα κόμματα για πολυφωνία!

Αν πω "η επαναστάτρια της τελευταίας στιγμής" θα έχω άδικο;;;;;;;;;
Ξένια Ιωαννίδου

     ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ !!!!! ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΜΕΣΩΣ !!!!! ΤΙ ΑΓΑΠΗ !!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΟΜΟΝΟΙΑ !!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!
Χρήστος Τσιάρτας

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.



πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου