Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ...

  την ίδια στιγμή που οι συντάξεις και οι μισθοί έχουν 45% και 40% απώλειες αντιστοίχως οι δαπάνες για την Υγεία και την Παιδεία σχεδόν εκμηδενιστήκαν: Μόλις 1,11 δις για την υγεία το 2014 και 2,47% οι δαπάνες για την Παιδεία κομμένες περίπου στο μισό πριν το Μνημόνιο μιλώντας με πραγματικά χρηματικά ποσά!

Την ίδια ώρα οι περιουσία των πλουσίων στην Ελλάδα έφτασε τα 76 δις $ αυξημένη θεαματικά πριν από την κρίση. Αυτά αφήνει η ΝΔ πίσω της. Μαζί με την καταστροφή ακόμα και αυτής της ελάχιστης υποδομής που υπήρχε πριν, με διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και υποθήκευση του φυσικού πλούτου και των ίδιων των εργαζομένων της χώρας. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Εγώ λοιπόν να ρωτήσω: Που βρέθηκαν τα χρήματα ώστε να αυξηθεί η περιούσια των πολιτικών και των πλουτοκρατών εν μέσω κρίσης. Γιατί ενώ δουλεύουμε σαν σκλάβοι κι μας έχουν υποβάλει τόσα μαρτύρια που τα αποκαλούν θυσίες, δεν βλέπουμε παρά μόνο επιδείνωση των οικονομικών μεγεθών. Που πήγαν τα χρήματα τα οποία κόπηκαν από μισθούς, συντάξεις και τα χρήματα από τα αβάσταχτα χαράτσια;
Λοιπόν για μιλήστε αλήτες δοσίλογοι της ΝΔ, να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε.

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ...
Σατιρική προσέγγιση του διαφημιστικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας "Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο" για τις εκλογές του 2015...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου