Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ!!!! .ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ!!!!

.
Οι Κατοχικές Κλεπτοκρατίες Ελλάδος και Κύπρου καταχράζονται με πάσα αηδιαστική ασέλγεια τας ψήφους των θυμάτων τους, το τι δεσμεύτηκαν και τι εν τέλει έπραξαν τα λέγει όλα, ουδέν άλλον σχόλιον.
.
Οι Κατοχικές Κλεπτοκρατίες Ελλάδος και Κύπρου έχουν την αναίδεια να κατηγορούν την Τουρκία ως χείριστη τους.... πόσα είναι τα θύματα τους τώρα, από τα πραξικοπήματα, τους εμφυλίους πολέμους κ.α.;;;;
.
Οι Κατοχικές Κλεπτοκρατίες Ελλάδος και Κύπρου επικαλούνται δόλια τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ αλλά την ίδια ώρα ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΩΝ!!!!
.
Όταν ένας κυβερνήτης δεσμεύεται να μην κλέψει και κλέβει, δεσμεύεται να μην εξάγει τα χρήματα του και τα εξάγει, δεσμεύεται να μην καταργήσει τα χρήματα των συμπατριωτών τους και τα κάνει σκόνη και πτερόν, δεσμεύεται να προστατεύει και ξεγυμνώνει τον Ελληνισμόν της Κύπρου και της Ελλάδος που ζουν στις χώρες αυτές πέραν των 30,000 έτων και ας λένε μικρότερους αριθμούς οι φοβικοί, δεσμεύεται να υπηρετεί αυτούς που τον ψήφισαν και υπηρετεί σκοτεινές στοές, συμφέροντα, τραπεζίτες, πολιτικούς, λογιστές και δικηγόρους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥ;;;;
.
Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΑΞΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
.
1) Αρχιεβραίοι ή και Αρχισατανισταί Ιλλουμινάντοι/Πεφωτεισμένοι με την πονηριά του κακού
.
2) Μεγαλοτέκτονες, οι Μικροτέκτονες και πολλοί Μεγαλοτέκτονες είναι αναλώσιμοι αλλά θα το μάθουν όταν τους εγκαταλείψουν εις την λαίλαπα του πολέμου που μαζί με τους συνσατανιστές τους κτίζουν και την ελευθερία και ειρήνη που θα φέρουν η οποία πρώτη θα είναι ύβρις και η δεύτερη υπερφρίκη
.
3) Μεγαλοεβραίοι και Εβραίοι
.
4) Οι περιουσίες, τα ζώα, οι ιδέες και οι λατρείες των ανωτέρω
.
5) Ο ορυκτός και άλλος πλούτος της Γης και του Διαστήματος
.
6) Οι Αναλώσιμοι = Άνθρωποι, τα ανθρωπόμορφα ζώα υπηρέτες διά τους ανωτέρω
.
Η ΛΙΣΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΑΙΡΕΤΕ!!!! ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ!!!! ΟΙ ΤΖΙΗΧΑΤΙΣΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!
.
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η λίστα είναι εν πολλοίς βάσει θρησκείας των Εβραίων ήτοι Ταλμούδ, Μωαμεθανών φανατικών, Μαφίας και δη Διεθνούς Σατανισμού. Θρησκειες όπως ο Χριστιανισμός, ο Ινδουισμός, ο Βουδισμός κ.α. δεν είναι βάρβαρες, απάνθρωπες, αντιάνθρωπες και μισάνθρωπες όπως οι ανωτέρω!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου