Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μειονοτικοί βουλευτές - Ποιες άλλες μειονότητες εννοούν;

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, σχετικά με τους “Τούρκους” βουλευτές της Δυτικής Θράκης, προκαλεί εντυπώσεις. 


Και οι τρεις εκλεγέντες μειονοτικοί βουλευτές που εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποσχέθηκαν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα να εργαστούν από κοινού για να επιλύσουν τα προβλήματα της των μειονοτήτων (;). 

Οι βουλευτές, Χουσείν Ζεϊμπεκ, Μουστάφα Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, έλαβαν τους περισσότερους ψήφους, από όλους τους υποψηφίους, όλων των κομμάτων σε Ξάνθη και Ροδόπη. Και οι τρεις μαζί έλαβαν σχεδόν 38.000 ψήφους. 

Και οι τρεις υποσχέθηκαν να εργαστούν για καταπολέμηση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης, αλλά και για να προωθήσουν νέες λύσεις όσον αφορά τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μειονότητες στην Ελλάδα. Αλήθεια ποιες μειονότητες ευνοούν, πέραν της μουσουλμανικής στην οποία ανήκουν ; Θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό. 
Πηγή: Hurriyet
Απόδοση-Επιμέλεια: On




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik5CKPBwt8x6dgjjDuZg5-12kr8UTrA_KO4ivF7nNRbm3FdaGULQsxNlOQ35IBodCW7IOeXS1pv6bDBHHmNZ79JL_PbN-Y89k9_t-adOtOnqMeq84lUTX15QDz9mCO2Quly6L13tnASQ/s1600/1.jpg

κόμπρα
apokalyptikodeltio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου