Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αγενέστατος ο Νταισελμπλουμ...δεν σεβάστηκε καθόλου οτι βρίσκεται σε αλλο κράτος και συνομιλεί με υπουργό.






Άφωνη η Ευρώπη , φίλοι και εχθροί παρακολουθούν την αντίδραση της εθνοκεντρικής αντίληψης και ορθολογίας απέναντι στο ζήτημα του χρέους από την νέα ελληνική κυβέρνηση.
 
Ειδικά ο νέος Υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης έδωσε ένα πραγματικό σόου το οποίο έβαλε την Τρόικα στο αεροπλάνο της επιστροφής.
 
Ο συντομότατος διάλογος του Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ μακριά από τα μικρόφωνα ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την ένταση που είχε προκληθεί από το ηχηρό «όχι» του Έλληνα υπουργού Οικονομικών στην Τρόικα αποτελεί από το απόγευμα της Παρασκευής ένα μεγάλο μυστήριο.
 
Η αντίδραση έκπληξης του Γιάννη Βαρουφάκη στα όσα του είπε ο επικεφαλής του Eurogroup που μεταφράστηκε σε ένα «ουάου» προδίκαζε ότι αυτό που άκουσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν ήταν μια συνηθισμένη φράση στα πλαίσια των επαφών υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους.
 
Πληροφορίες από παρόντες του περίφημου διαλόγου-μυστήριο λένε ότι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είπε προς τον Γιάννη Βαρουφάκη: You just killed Troika (μτφ. Μόλις «σκότωσες» την Τρόικα).
 
Αν αληθεύει η φράση μόνον συνηθισμένη δεν είναι στη διπλωματική διάλεκτο τόσο υψηλόβαθμών αξιωματούχων γεγονός που δικαιολογεί το επιφώνημα «ουάου» του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik5CKPBwt8x6dgjjDuZg5-12kr8UTrA_KO4ivF7nNRbm3FdaGULQsxNlOQ35IBodCW7IOeXS1pv6bDBHHmNZ79JL_PbN-Y89k9_t-adOtOnqMeq84lUTX15QDz9mCO2Quly6L13tnASQ/s1600/1.jpg

κόμπρα 

πηγή 


1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΜΙΣΕΛΛΗΝΑΝ ΚΙΝΑΙΔΟΝ ΕΝ ΨΥΧΕΙ!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή