Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

 ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΑΣ ΦΩΤΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΑΝΓΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΕΙΟΜΑΟΥΝΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ "ΒΑΡΒΑΡΟΣ" ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΕΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΑΘΙΓΓΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΜΕ ΤΑΣ ΣΦΑΓΑΣ ΕΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΙΚΡΑΣΣΙΑ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΟΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΩΡ' ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ.


ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!
.
Μία κυβέρνηση, μία Βουλή, ένας πολυκομματικός κλοιός Θεομπαίκτης όπου το όνειρον του είναι να "δικαιωθούν" οι εκποιητές..... ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΘΙΓΓΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, να γίνουν άστεγα σε δρόμους, περιβόλια και παραρά απάχικα μέρη, θέλει να μας πείσει διά την πατριωτική πειστότητα τους! χεχεχε!
.
ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕι ως εχθρόν το πλοίον "ΒΑΡΒΑΡΟΣ" της Τουρκίας ενώ η ίδια διακαώς, με λύσσα, χωρίς να ησυχάζει προωθεί τας εκποιήσεις περιουσιών και ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΟΣ λες και οι Τράπεζες ήταν ευφερέγγυες, ή έστω οι μεγαλύτερες Τράπεζες ήτοι το οργιοανάμειγμα ΚΥΠΡΟΛΑΪΚΗΣ.
.
Και θέλει αυτή η κυβέρνηση να θεωρείται ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΗ λοιδωρόντας από δεκαετίας οι φασισμός την ΙΕΡΑ ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ εν Κύπρω!!!!
.
Η Τουρκία με την παλειομαούνα της τίποτε δεν απειλεί γαρ εν γένει τούδε, ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΦΕΡΕΓΓΥΩΝ ΚΛΕΠΤΟΨΕΥΤΟΑΠΑΤΕΩΝΟΤΡΑΠΕΖΩΝ ΥΠΟ ΤΑΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΕΙΟΜΑΟΥΝΑ "ΒΑΡΒΑΡΟΣ".
.
Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.
.
ΕΙΘΕ Ο ΤΓΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΚΤΗ ΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΕΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ.
.
ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΙΔΕΙΤΕ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ.
,
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΑΝΘΡΩΠΟΙ....

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου