Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! (ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΣΣΜΥΡΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ)



Αυτόν το έργον οικοδομούν οι ΚΤΙΣΤΕΣ της Κύπρου μέσα από κόμματα, κυβερνήσεις και βουλήν των ψευδοαντιπροσώπων του Ελληνικού Λαού

.
ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! (ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΣΣΜΥΡΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ)
.
Μαζικές εκποιήσεις σημαίνει μαζικός εκτοπισμός του ελληνικού γηγενούς πληθυσμιακού στοιχείου της Κύπρου, η Κυβέρνηση της Κυπριακής Κλεπτοκρατίας ανέλαβε να φέρει εις πέρας αυτόν το μεγαλειώδες έργον εις βάρος του Ελληνισμού και υπέρ των αφεντικών των κομμάτων όπου όλοι τους γνωρίζουμε ποίοι εισίν!
.
Πρέπει ν' αντιδράσετε αλλά πως; αφού όλοι είσαστε βαθειά μαστουρωμένοι με τα πλανοφάρμακα της κομματικής ιδιαίτερης φαυλόκυκλης κυκλώπειας κατάρας; Δεν είσαστε πλέον έθνος είσαστε εν σήψει προχωρημένη κλικάτα και κομματάτα (όχι δουκάτα) δηλαδή κομματικά κρατίδια οίτινα κατήργησαν από καιρόν το έθνος και το ψεκάζετε καθημερινώς με δηλητήρια ώστε να εκλείψει πλήρως και τελεσίδικως.
.
Κυβέρνηση, Βουλευτές, Κόμματα, εξέρχονται εις τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τις πίκνες/καφενέδες και σας διατηρούν κομματικά μαλθακά ιδιοτελικά ζώα, ώστε η πραγματική ομόνοια να μην έρθει μήπως και γίνει κανένα θαύμα/χαττάς εναντίον των υψηλών της συνομωσίας όπως έγινε εν έτει 1821 μ.Χ. πριν την κομματοποιήση τους σε αγγλικό, γαλλικό και ρωσσικό κόμμα, άκου οι Έλληνες να διαχωρίζονται σε κόμματα με ονόματα υποδιαίστερων πολιτισμικώς ανθρώπων, αν ήταν τουλάχιστον αιγυπτιακό, χετταιικό, περσικό κόμμα, α δεν σας αρέσει το περσικό ενώ το αγγλικό είναι ωραίο!
.
Κυβέρνηση, προέδροι, παραπροέδροι, βουλευτές, υπουργοί, κομματάρχες και τα πολιτικούδια τους εν αγνοία ή εν γνώσει, εργάζονται δι' αμοιβής περί της διαλύσεως του σώματος όπου εν εαυτώ υποτίθεται ανήκουν, του Ελληνισμού της Κύπρου. Από την μεν η υφιστάμενη κατάσταση με την Κατοχή από τους Τούρκους και από την δε τα κόμματα όπου διώκουν φαεινώς πλέον, πλην όμως χωρίς να το παραδέχονται, τον Ελληνοπληθυσμό της Κύπρου, συντάσσονται μαζί με τους Τούρκους κατ' εντολήν της Ε.Ε., της Τρόϊκας και των ανωτέρων αυτών. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΑΛΩ. Η ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΝ ΠΛΞΘΥΣΜΟΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΕΙΤΑΙ ΑΝ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ, Η ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΣ ΘΑ "ΤΑΚΤΟΠΟΗΘΕΙ" ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ κ.α., ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑ ΟΎΤΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΟΝΟΤΕΚΝΗΣΟΥΝ.
.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ "Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ" ΚΑΙ Η ΠΑΣΣΜΥΡΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΜΥΡΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΙ' ΑΥΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝ ΧΙΡΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΜΥΡΝΑ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΑΡΥΤΡΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
.
Υποσημείωση: ο όρος πασσμυρνοποίηση = παν+Σμύρνη ως σύμβολον καταστροφής, ολέθρους και πλήρης ή γενικής αφανίσεως και βίαιου ή παραβίαιου ή και αυτόματου επακόλουθου τινού εθνικού και πληθυσμιακού εκκαθαρισμού.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου