Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος αντικατέστησε τη σημαία της Ε.Ε. με τη Βυζαντινή



Συμβολική κίνηση με νόημα και κυρίως με πολλούς αποδέκτες, μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση του Πάνου Καμμένου, να αναρτήσει τη σημαία με τον Δικέφαλο Αετό στο Πεντάγωνο και σε όλα τα επίσημα κτίρια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, η απόφαση του νέου υπουργού, να συνδέεται με την άλλαγή του αμυντικού δόγματος της χώρας, αφού η σημαία της Βασιλεύουσας, συμβολίζει τη διαχρονική μάχη του Ελληνισμού, ενάντια στη Φραγκοκρατία, τη Νεοταξική Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αποφάσεις της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ.

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, συνέστησε στη στρατιωτική ηγεσία, να αρχίσει να μελετά τις προφητείες του Γέροντα Παΐσιου για την εξωτερική πολιτική (πράγμα που ως γνωστόν κάνει εδώ και δεκαετίες η CIA), ενώ επανέφερε στο σώμα των εφημερίδων που καταφθάνουν στο υπουργείο, την Ελεύθερη Ώρα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης τύπου, ως ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών, λέγοντας ότι αποκλείεται να τα δεχθεί στις τάξεις του στρατεύματος αν πρώτα δεν ασπαστούν την Ορθοδοξία.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik5CKPBwt8x6dgjjDuZg5-12kr8UTrA_KO4ivF7nNRbm3FdaGULQsxNlOQ35IBodCW7IOeXS1pv6bDBHHmNZ79JL_PbN-Y89k9_t-adOtOnqMeq84lUTX15QDz9mCO2Quly6L13tnASQ/s1600/1.jpg

κόμπρα



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου