Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Οργισμένη αντίδραση για την αφαίρεση των καγκέλων της Βουλής από το ΚΚΕ!

επιμέλεια Νακος Μαρουγκας




Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει σημερινή ανακοίνωση του ΚΚΕ που καταγγέλλει σε επιθετικό τόνο την χθεσινή κίνηση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να προβεί σε αιφνιδιαστικό ξήλωμα των καγκέλων που προστάτευαν μέχρι εχθές τον προαύλιο χώρο του ελληνικού κοινοβουλίου.


Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας κάνει λόγο για προκλητική έκθεση του ναού της δημοκρατίας στο έλεος των αναρχοφασιστών και των κουκουλοφόρων που επιλέγουν να διαδηλώνουν στο Σύνταγμα χωρίς την έγκριση του, και ταυτόχρονη απαξίωση της ιστορικής προλεταριακής Μονάδας αποκατάστασης της τάξης γνωστής με την επωνυμία ΚΝΑΤ, που με τα νέα δεδοδένα θα πρέπει να εκτελεί εξουθενωτικές υπερωρίες.
Ακολουθεί αυτούσια η σημερινή ανακοίνωση του ΚΚΕ που βάζει λάδι στη φωτιά στις ψυχρές ήδη σχέσεις του με τον υπόλοιπο χώρο της αριστεράς.
«Η νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ 2 μόλις μέρες μετά τον σχηματισμό της έδειξε απροκάλυπτα το αληθινό της πρόσωπο.
Η κίνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να αφαιρέσει πραξικοπηματικά τα κάγκελα από το προαύλιο της Βουλής, χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση του σώματός μας το οποίο και εργάζεται συστηματικά για την περιφρούρησή του, μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί στον κόσμο της εργασίας και του μόχθου.
Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά και σέβεται απολύτως την ιστορική προσφορά του προλεταριακού μας σώματος ασφαλείας στην φύλαξη του ναού της δημοκρατίας ο οποίος πλέον θα υπόκειται συνεχώς σε επιθέσεις προβοκατόρων όλες εκείνες τις μέρες που οι εργαζόμενοι στα ΚΝΑΤ θα έχουνε ρεπό για την ξεκούρασή τους.
Ελπίζουμε να διαψευστούμε, αλλά πολύ φοβόμαστε πως η χθεσινή απόφαση της αντιλαϊκής κυβέρνησης θα σηματοδοτήσει στο άμεσο μέλλον την σκανδαλώδη επαύξηση των ήδη υπερβολικών υπερωριών φύλαξης που εκτελεί το σώμα μας.
Το ΚΚΕ απαιτεί την άμεση επαναφορά των καγκέλων του Συντάγματος στη φυσική τους θέση, κρούωντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου για μελλοντικές επιθέσεις διαδηλωτών που επιλέγουν να διαδηλώνουν μόνοι τους αγνοώντας προκλητικά τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ!»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik5CKPBwt8x6dgjjDuZg5-12kr8UTrA_KO4ivF7nNRbm3FdaGULQsxNlOQ35IBodCW7IOeXS1pv6bDBHHmNZ79JL_PbN-Y89k9_t-adOtOnqMeq84lUTX15QDz9mCO2Quly6L13tnASQ/s1600/1.jpg

κόμπρα
πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου