Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Η Κατ. Ακριβοπούλου αποκαλύπτει το «ξύλο» που έφαγε ο Ντάισελμπλουμ

Η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου, με σχόλιό της στη σελίδα της στο Facebook, αποκαλύπτει ότι ο Ντάισελμπλουμ έφαγε πολύ ξύλο και από ποιους:

«Ενα πουλάκι μου είπε προ ολίγου ότι ο Νταισελμπλουμ έφαγε πολυ ξύλο απο τα αφεντικά του έξω … Οι λόγοι ευνόητοι… Προσεχώς τα συμπτώματα…
Και ο περιβόητος διάλογος με κλειστά τα μικρόφωνα έχει ως εξης:
ΝΤ: Μόλις σκότωσες την Τρόικα.
ΒΑΡΟΥΦ: Ουάου! τιμή μου!»
akrivopoulou-katerina
Σε άλλα στάτους της η Κατερίνα Ακριβοπούλου έγραψε τα ακόλουθα ενδιαφέροντα:
«Προς το παρόν κωλοτούμπες κάνουν μόνον αυτοί που επί πέντε χρόνια τρέφονταν από τα μνημόνια και τροφοδοτούσαν με τοξικότητα το φόβο του κόσμου, κυρίως λόγω εγγενούς δουλικότητας . Οι άλλοι, τα ακριβοπληρωμένα payrrols , δηλαδή δημοσιογράφοι, καθηγητάδες απο το πουθενά, δικαστικοί, δημοσιολογούντες και όσοι μπορούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και τη δημόσια ζωή, οι οποίοι στρατολογήθηκαν κανά χρόνο πριν απο το Καστελόριζο, ενεργοποιούν τώρα τη ρήτρα του συμβολαίου… Ολοι τους αγνοούν όμως μια ουσιαστική παράμετρο:Το φρόνημα και το κριτήριο του κόσμου…».
Και ακόμα:
«Ο,τι συμβαίνει, όπως συμβαίνει είναι κυριολεκτικά ώριμο τέκνο και της ανάγκης και της οργής… Σάν έτοιμοι απο καιρό, τόσο η κοινωνία όσο και ο βασικός εκφραστής της που είναι απο το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλάζουν απο κοινού τις συνθήκες . Αν αυτό το εγχείρημα ολοκληρωθεί , τότε θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι όντως η κρίση γεννά ευκαιρίες…».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://4.bp.blogspot.com/-QpToFgJ9Xpg/VKL0ltxLNzI/AAAAAAAACnk/3M5-AwF_aN0/s1600/1.jpg

κόμπρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου