Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ
.

Βλέπεις τους Έλληνες να χαίρουνται που νίκησαν τους άλλους Έλληνες και διερωτείσαι: "αυτοί είναι έθνος;"

.
Βλέπεις τους Έλληνες που χαίρούνται που νίκησαν τους άλλους Έλληνες και διερωτείσαι: "αυτοί είναι σοφοί απόγονοι σοφών;".
.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που οι Δεξιοί με υποψιάζονται ηλιθίως ως Κρυπτοαριστερόν και οι Αριστεροί ως Κρυπτοδεξιόν, τούτον σημαίνει πως βλάπτω τας πολιτικάς αιρέσεις των που βλάπτουν ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!
.
Εάν με σταύρωναν θα με σταύρωναν από κοινού και μίαν ημέραν θα σταυρώσουν από κοινού τον Ελληνισμόν και την Ελλάδα όπως έκαναν αναθεματισμένως τοσάκις εις το παρελθόν, υπερελάχιστοι εξ αυτών θα τους κόψει η δολοφονία της Ελλάδος διότι το κίνητρον τους εξ ανέκαθεν ήταν ο εμπαθής εγωισμός, η υστεροβουλία και η υποσυνειδήτη πεποίθηση ότι δεν αξίζουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!
.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ = ΤΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΑΦΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ.
.
Ο απελευθερωμένος Έλληνας βλέπει την Δεξιά και την Αριστερά ως τραγελαφικόν δηλητήριον κατά του Έθνους. Συνειδητοποιεί ότι ο κομματισμός και δη όπως έχει επιβληθεί εις τους Έλληνες προ πολλού είναι η εμπεδομένη αηδιαστική προέκπτωτη προδοσία της δειλίας μέσα από την ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ, ΑΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου