Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η κυρία και το τσογλάνι


ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ



Μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο που είχε κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πως καλλιεργεί τον «εκτσογλανισμό» της κοινωνίας, η Λιάνα Κανέλλη -με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ και κάτι που κατάλαβε μόνο η ίδια- χαρακτήρισε «τσογλάνι» τον Αλέξη Τσίπρα.
Αυτό συνέβη στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, τον οποίο η κυρία Κανέλλη εκτιμά επειδή είναι πολύ κύριος.
Όταν το 2007 ήταν φανερό πως ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να εκλεγεί στην προεδρία του Συνασπισμού, η Λιάνα Κανέλλη τον είχε χαρακτηρίσει ως «μια πολύ trendy επιλογή σε ένα emo κόμμα».
Ο άλλος υποψήφιος για την προεδρία του Συνασπισμού ήταν ο Φώτης Κουβέλης, του οποίου την υποψηφιότητα η Λιάνα Κανέλλη είχε χαρακτηρίσει «βαθύτατα δημοκρατική και πολιτισμένη».
Το πόσο βαθύτατα δημοκρατικός και πολιτισμένος ήταν ο Φώτης Κουβέλης το διαπιστώσαμε μετά τις εκλογές του 2012.
Πάντως, είναι πολύ τιμητικό για τον Αλέξη Τσίπρα το γεγονός ότι η Λιάνα Κανέλλη τον αναβάθμισε από trendy σε τσογλάνι.
Το επόμενο βήμα είναι να γίνει πρωθυπουργός.
(Όταν η Λιάνα Κανέλλη είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «μια πολύ trendy επιλογή σε ένα emo κόμμα», είχα γράψει πως η Λιάνα Κανέλλη είναι «μια επιλογή λογοδιάρροιας σε ένα κόμμα που έχει γλωσσοδέτη». Βέβαια, η κυρία Κανέλλη είναι έξαλλη με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά, για κάποιον άγνωστο λόγο, καταπίνει την γλώσσα της, όταν πρόκειται για τους Έλληνες ολιγάρχες. Κάπως έτσι, το ΚΚΕ κατάντησε γραφικό. Κι ό,τι γίνεται γραφικό, δεν έχει πια ζωή. Δηλαδή, είναι νεκρό.)
(Μεγάλη η λύσσα των πρώην και νυν δημοσιογράφων του Mega με τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι θετικό στοιχείο.)


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου