Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Δεν μπορούν οι Γάλλοι να βρίζουν τον πρωθυπουργό μας, τον Αντώνη τον Σαμαρά


Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, ζήτησε την απόλυση του Κώστα Αρβανίτη από τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» επειδή ο Κώστας Αρβανίτης παραπονέθηκε για το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’Express, το οποίο χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά
«μαλάκα», εξαιτίας της προσπάθειάς του να χρησιμοποιήσει την τραγωδία του Charlie Hebdo στον προεκλογικό του αγώνα.
Ο Κώστας Αρβανίτης είπε ότι «είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε (οι Γάλλοι) τον πρωθυπουργό της χώρας μου μαλάκα», δείχνοντας την αγάπη του για τον πρωθυπουργό μας, Αντώνη Σαμαρά.
Βέβαια, αμέσως μετά, ο Κώστας Αρβανίτης είπε πως το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε μαλάκα τον Σαμαρά αλλά ότι είναι μαλάκας», αν και αυτό δεν είναι κατηγορία, αφού ο Αντώνης Σαμαράς έχει παραδεχτεί σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι είναι μαλάκας.
Προσωπικά, δεν ανέχομαι να αποκαλεί κανένας ξένος τον Αντώνη Σαμαρά «μαλάκα».
Τον Σαμαρά έχουμε δικαίωμα να τον αποκαλούμε «μαλάκα» μόνο εμείς οι Έλληνες που τον αγαπάμε. Είναι αυτό που λέμε «τον αγαπάω τον μαλάκα, γι” αυτό του τα λέω».
Επειδή νιώθω την οργή όλων των Ελλήνων για την χυδαιότητα των Γάλλων να χαρακτηρίσουν τον πρωθυπουργό μας, τον Αντώνη τον Σαμαρά, «μαλάκα», θέλω να κάνω μια πρόταση:
Πρέπει να κατέβουμε όλοι στους δρόμους και στις πλατείες, και να κρατάμε πλακάτ με τα συνθήματα «Είμαστε όλοι μαλάκες» και «Είμαι κι εγώ μαλάκας».
Για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους Γάλλους πως δεν μπορούν να βρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά, κάποιοι να κρατούν πλακάτ που να γράφουν «Je suis con».
Πρέπει να δείξουμε όλοι την συμπαράστασή μας στον πρωθυπουργό μας, τον Αντώνη τον Σαμαρά.
Κάτω τα χέρια από τον Αντώνη Σαμαρά.
Είμαστε όλοι μαλάκες!
(Μετά τα όσα είπε για την τραγωδία του Charlie Hebdo, ο Αντώνης Σαμαράς θα πάει στο Παρίσι για να συμμετάσχει στη σιωπηλή διαμαρτυρία των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό αποδεικνύει αφενός πως είναι μαλάκας και αφετέρου πως θεωρεί και τους Έλληνες μαλάκες. Για να δούμε, οι Γάλλοι μπορεί να μην είναι τόσο μαλάκες όσο οι Έλληνες.)
http://pitsirikos.net

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΜΠΡΑ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου