Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΝ ΚΟΛΠΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ (Υπενθύμιση: Δεν κινδυνεύουμε από Τζιηχατιστές αλλά από προδότες.)







ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΝ ΚΟΛΠΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
.
Υπενθύμιση: Δεν κινδυνεύουμε από Τζιηχατιστές αλλά από προδότες.
.
Τρομοκράτες σε Κύπρο και Ελλάδα δεν είναι οι Τζιηχατιστές αλλά Κυβέρνηση, Κόμματα, Βουλή.

.
Οι Τζιηχατιστές Προδότες της Πατρίδος για να "βγουν κούπες άπαννες" ρίχνουν λάσπη με τους Άραβες Τζιηχατιστές και πέστε μου υπάρχει μεγαλύτερη εχθρική τζιηχάτ από τις ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!!!
.
Επανανθύμιση των τι λέγαμε προ ετών και τούτων όπου έπονται, ΘΑ ΩΜΙΛΟΥΜΕ ΛΑΚΩΝΙΚΩΣ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ:
.
Για να ξεγελάσουν την Τουρκία ότι δεν κινδυνεύει από την Ρωσσία σε περίπτωση επίθεση της πρώτης κατά της Ελλάδος οι συνωμότες έβαλαν την Ρωσσία να κάνει συμφωνία για πετρέλαια με την Τουρκία. Ώστε να αποθρασυνθεί η Τουρκία να επιτεθεί και η Ρωσσία να μετεπιτεθεί εις την επιτεθώμενη έπειτα, της την έχουν στημένη, θα την καταστρέψουν και μαζί όλη την υφήλιον αφου θα πυροκροτήσουν τον Τρίτον Παγκόσμιον Πόλεμον.
.
Επειδή στον πόλεμον όπου έπεται Ισραήλ και Η.Π.Α. θα κατακάψουν την Αραβία και θα την αρπάξουν διαπαντός δημιούργησαν την παρανοϊκή Τζιηχάντ ώστε να στιγματισθεί ο αραβικός κόσμος αφού η οργάνωση αυτή ήδη παρενοχλεί την Ευρώπη και θα επιχειρήσεις τεράστιες βομβιστικές επιθέσεις σ' Ευρώπη και αλλού.
.
Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί θα σκοτώνουν Άραβες και οι Άραβες θα εξολοθρεύουν τους πρώτους οι οποίοι πλέον βαριούνται να τεκνοποιήσουν.... Ενώ οι Άραβες τεκνοποιούν ως τουρτούρες, θα χρειαστεί η Κίνα να τους κατακάψει πλήρως μάλλον, όπως λέγει και η προφητεία με τον Αρμαγγεδών αλλά και το γεγονός ότι οι Εβραίοι ήδη έχουν προσηλυτίσει χιλιάδες Κινέζους που δεν αποκαλύπτουν την νέα πίστη τους κάτι λέγει.... και λέγει πολλά!!!!
.
Η Ελλάδα σύντομα δεν θα έχει κυβέρνηση ή και οιανδήποτε κυβέρνηση θα τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση, ώστε να επέλθει η πολιτική αδημιουργία, ανομαλία και ασυγκρότηση, ούτως ώστε με ή χωρίς ελληνικόν εμφύλιον η Τουρκία να επιτεθεί αφού τα κόμματα θα καταστρέψουν έντεχνα το στρατιωτικό ηθικό, πειθαρχία και οργάνωση των ευπατρίδων στρατιωτικών όπου ήδη έγινε από τον καιρόν του Γιωργάκη Τζιέφρυ Παπανδρέου.
.
Κατάφεραν να φανατίσουν τους Έλληνες με τις κομματικές μανούβρες ώστε να τους ετοιμάσουν να αλληλοπολεμηθούν όπως άλλωτε και όπως άλλωτε όλοι οι σημερινοί πολιτικοί είναι στην καλύτερη φανεροί προδότες και στην χειρότερη ψευδοπατριώτες, όλοι στο κόλπον, έλαχιστοι θα το καταλάβουν και μετά την καταστροφή, διότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες σοφοί.... ούτε στην αρχαιότητα ήταν, αν ήταν δεν θα φτάναμε εδώ που καιγόμαστε, τώρα, τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη ΠΑΙΔΙΑ!!!!
.
Κτίζεται η κατάρρευση τόσον της Ελλάδος όσον και της Κύπρου με διαφορετικά σενάρια, και την ίδια ώρα μας καταπιέζουν τυραννικά με ψευδοκινδύνους αλλά και εκποιήσεις, τρόικες, ευρωπαϊκές ηλιθιότητες λες και αν δηλώσω ότι είμαι Ευρωπαίος είμαι ενώ αν δεν δηλώσω δεν είμαι, ε τότε δήλωσε αστροναύτης, είσαι όμως;;;; Απόδειξη τούτου, κανείς δεν θυμάται ότι τα Μνημόνεια είναι Καταπιεστικές Αντιδημοκρατικές Συμβάσεις και ότι το Διεθνές Δίκαιον καθορίζει το δικαίωμα των κρατών να πτωχεύουν ώστε να μην υπάρχουν στην υφήλιον εικονικά εκατομμύρια χρημάτων και τράπεζες αλλά πρωτίστως ανθρώποι. Όταν μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να καταλάβουμε ότι αυτά είναι υπεράνω των τραπεζών και ότι οι τράπεζες και τα κόλπα καταλήστευσης τους δεν είναι ανώτερες από τους ανθρώπους, αλλά είστε ανθρώποι ή κομματόσκυλα (δηλαδή κομματικά ζώα)βολευμένα στην μάνδρα ψάλλοντας κομματικές μάντρες;;;;
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου