Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τα καθάρματα ψέκασαν ΣΗΜΕΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ


Σήμερα που ο ήλιος προσπαθεί να βγει μέσα από χααρπισμένα σύννεφα για να λιώσει τα χιόνια πριν μας κουβαληθούν τα επόμενα, τα καθάρματα ψεκάζουν!!!


Να μας πουν οι ακτιβιστές που υποστηρίζουν ότι οι ψεκασμοί γίνονται λόγω της Γεωμηχανικής και για την υπερθέρμανση του πλανήτη και για τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, γιατί ψεκάζουν σήμερα μέσα στην παγωνιά; Θα επηρεάσει ο λιγοστός ήλιος το φαινόμενο του θερμοκηπίου; Να γελάσουμε σήμερα, ή να κλάψουμε με τους θεωρητές μιας τέτοιας “επιστημονικής” επεξήγησης;

Επίσης οι άντρες με τα πούπουλα που συγκαλύπτουν αυτό το έγκλημα προς ανθρώπους και φύση, να μας πουν πως τα καταφέρνουν και ξυρίζονται. Γιατί πρέπει να είναι απείρως ξεφτυλισμένοι ώστε να αντέχουν να βλέπουν τη μούρη τους στον καθρέφτη! Να είναι σε θέσεις κλειδιά, όπως είναι οι στρατιωτικοί και οι μετεωρολόγοι και να σωπαίνουν συνένοχα!
Σας είπαν πως είναι για το καλό του πλανήτη; Σας είπαν ψέματα! Σας είπαν πως ο πλανήτης δεν μας χωράει όλους και χρειάζεται μείωση πληθυσμού, αλλά… εσείς δεν είστε στη λίστα; Σας είπαν ψέματα!
Ξεσηκωθείτε, μέσα σας κι έξω σας, γιατί όπως πάει το πράμα, από τη μια η προδοσία, από την άλλη η αδιαφορία, ο 21ος αιώνας, μάλλον θα είναι και ο τελευταίος!
Δεν ανησυχούν οι εντολοδόχοι των ψεκασμών για τους εαυτούς τους; Την απάντηση κοιτάξτε να την πάρετε από έναν βαθύτατα διαταραγμένο ψυχικά άτομο, αυτόν που θερίζει μερικές ζωές και μετά αυτοκτονεί, έναν σήριαλ κίλερ, έναν δολοφόνο με το πριόνι, έναν ηγέτη τύπου Χίτλερ, έναν τρελό επιστήμονα τύπου Τζέκιλ και Χάιντ ή Φράγκενσταϊν, γιατί από νορμάλ άνθρωπο, λογική εξήγηση δεν θα έχετε. Θέλετε να σας πω γιατί οι παγκόσμιοι ψυχοπαθείς που μας κυβερνούν είναι έτσι; Δεν είναι της παρούσης. Της παρούσης είναι οι εκλογές και πάτε ΤΩΡΑ να ρωτήσετε τους ηγέτες των κομμάτων τι σκοπεύουν να κάνουν σχετικά με το θέμα.

Τώρα που γυρίζει!

Όταν σου έχουν πάρει την ψήφο θα είναι πολύ αργά!

.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου