Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τούρκος πράκτορας ανακάλυψε την “ΟΜΑΔΑ Ε”!







Τούρκος πράκτορας: «Αληθινή η Έψιλον! Ζωντανή η κληρονομιά του Γκιόλβα»!…


Οι εξελίξεις των τελευταίων τριών ετών, με την κατάρρευση της Μεταπολίτευσης και την ανάδυση τώρα νέων δυνάμεων του ελληνισμού, μας δικαιώνουν απόλυτα! Πράγματι, όταν αρχίσαμε να βγάζουμε τα αποκαλυπτικά μας κείμενα, προ τριών ετών περίπου, σ’ αυτή εδώ την εφημερίδα ελάχιστοι υπήρξαν εκείνοι που πίστεψαν ότι όλα στην Ελλάδα αλλάζουν ραγδαία!… Οι περισσότεροι θεωρούσαν το μεταπολιτευτικό πολιτικάντικο σύστημα ως «μπετόν», που θα διαρκέσει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη…

Όμως οι κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, του Γ.Α.Π., την περίοδο 2009-2010 κατέστρεψαν την Ελλάδα της Μεταπολίτευσης! Το γράψαμε πολλές φορές: ο Γ.Α.Π. είχε ως σχέδιο να ρίξει την Ελλάδα στα δόντια του καρχαρία, δηλ. της Τρόικας, γι’ αυτό και ΕΠΙΤΗΔΕΣ έφτασε την ελληνική οικονομία στα πρόθυρα της άτακτης χρεοκοπίας-πτώχευσης!… Και μόλις τις προάλλες το ίδιο το ΔΝΤ (μέσω της “Wall Street Journal”) έκανε την αποκάλυψη: «Ο Γιώργος Παπανδρέου ΑΡΝΗΘΗΚΕ την πρόταση του ΔΝΤ για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους»!!!

Παράλληλα με όλα αυτά, οι δικές μας αποκαλύψεις (και του Γιώργου Πάλμου) ήταν που άνοιξαν την πύλη του Κορυδαλλού στους αρχικλέφτες των εξοπλιστικών προγραμμάτων! Τον Φεβρουάριο του 2012, στη θρυλική πλέον συνέντευξη του γράφοντος με τον Γιώργο Πάλμο, θέσαμε τις βάσεις. Και μόνο λίγες εβδομάδες αργότερα ο αρχιλήσταρχος Άκης Τσοχατζόπουλος συνελήφθη και ήταν ο πρώτος που πέρασε πίσω από τα σίδερα της φυλακής… Ακολούθησαν κι άλλοι. Τώρα, με τις αποκαλύψεις του Κάντα και του Ζήγρα, ετοιμάζονται να διαβούν την πύλη των φυλακών τόσο ο κλεφταράς Γιάννος Παπαντωνίου όσο και ο περίφημος «αρχιερέας της διαπλοκής», ο πολιτικός νάνος Κώστας Σημίτης…

Και πάνω σ’ όλα αυτά έχουμε και το θέμα με τις εφευρέσεις του μεγάλου Έλληνα δημιουργού, του αειμνήστου Γεωργίου Γκιόλβα! Ο Γκιόλβας κοιμήθηκε τον Νοέμβριο του 2003, αλλά πρόλαβε να πει πολλά σχετικά με τις προδοσίες των πολιτικάντηδων και με τις επερχόμενες δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Μια παλαιότερη συνέντευξή του δημοσιεύει αυτή την περίοδο η «Ε.Ω.». Μάλιστα, παρά τα καραγκιοζιλίκια του πολιτικού παλιάτσου Άδωνι Γεωργιάδη, η κληρονομιά του Γκιόλβα είναι ολοζώντανη και δεν μπορεί να την διασύρει ένας ανόητος, ο οποίος δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι… ήξερε πως τα Μνημόνια είναι καταστροφή, αλλά εν τούτοις τα ψήφιζε!!!





Τώρα έχουμε και άλλη φοβερή πληροφορία! Όσοι βέβαια μας διαβάζουν και μας παρακολουθούν, γνωρίζουν ότι η πληροφόρησή μας είναι άριστη, όπως και η ενημέρωσή μας από ξένες πηγές κτλ. Γι’ αυτό και ουδέποτε πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας. Ας δούμε λοιπόν τι λέει τώρα μία πληροφορία αναφορικά με το θέμα του Γκιόλβα και της «Έψιλον». Είναι βέβαια γνωστό ότι «ειδικοί» διπλωμάτες ξένων πρεσβειών μελετούν προσεκτικά τα κείμενά μας. Ελπίζουμε μόνο οι μεταφραστές τους να γνωρίζουν καλά την ελληνική και να μην αποδίδουν λανθασμένα τα άρθρα μας στις γλώσσες τους και σημειωθούν… παρανοήσεις!

Υπάρχει λοιπόν ένας Τούρκος πράκτορας, που «κατοικοεδρεύει» στην ελληνική πρωτεύουσα. Τα αρχικά του «κωδικού» του: B.D. Γνωστή η δράση του στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ». Όμως ο εν λόγω κατάσκοπος προέβη σε ορισμένες «δραστικές» (όπως χαρακτηρίστηκαν) κινήσεις. Πρώτα απ’ όλα προμηθεύτηκε το σύγγραμμα «Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα, από τον Γκιόλβα στον Πάλμο», με συγγραφέα τον Δώρο Πάλμο και κείμενα του γράφοντος και του Γιώργου Πάλμου (όπου παρατίθεται και η συνέντευξή μας με τον Πάλμο του Φεβρουαρίου του 2012). Το πόνημα αυτό, μεγάλης πραγματικά αξίας, κυκλοφορεί από τον Ιούλιο του 2012 από τις εκδόσεις της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα».

Ο Τούρκος πράκτορας έδωσε το βιβλίο αυτό προς μετάφραση στην τουρκική γλώσσα. Προφανώς του έκαναν εντύπωση πολλές αποκαλύψεις που περιλαμβάνονται σ’ αυτό, άλλωστε ο ίδιος ασχολείται ιδιαίτερα με στρατιωτικά θέματα και με ζητήματα τεχνολογίας. Το έργο μάλιστα ανέλαβε να μεταφράσει η ομάδα μεταφραστών της ΜΙΤ, η οποία το 1998 μετέφρασε και κυκλοφόρησε σε «εσωτερική» κατανάλωση και το βιβλίο του Έλληνα δημοσιογράφου Μάνου Ηλιάδη «οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η ΜΙΤ».

Η άλλη κίνηση του εν λόγω πράκτορα ήταν η σύνταξη μελέτης-αναφοράς, στην οποία αναγράφονται μεταξύ άλλων και τα εξής (περίπου): α) Η «Έψιλον» είναι αληθινή! β) Η κληρονομιά του Γεωργίου Γκιόλβα είναι ζωντανή, διότι βρήκε συνεχιστές… γ) Εξετάζεται η ανάμειξη «Έψιλον» στα γεγονότα της Τουρκίας (πλατεία Ταξίμ). δ) Πιθανή η συνεννόηση των «Έψιλον» με μεγάλη υπερδύναμη. ε) Αναμένεται μεγάλη αλλαγή σε Ελλάδα-Τουρκία τους επόμενους μήνες!…

Πρέπει εδώ να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από το κείμενο του Δώρου Πάλμου (από το ως άνω έργο), για να καταλάβει κανείς καλύτερα πόσο διαχρονικός είναι ο Γεώργιος Γκιόλβας, αλλά και πόσο μπροστά ήμασταν όταν πριν από δύο σχεδόν χρόνια παρουσιάζαμε δημόσια αυτά τα πράγματα:

«Αξίζει εδώ να κάνουμε μία παρουσίαση του αξέχαστου μεγάλου Έλληνα εφευρέτη Γεωργίου Γκιόλβα (απ’ τη Σκοτίνη Ολύμπου). Ενός εφευρέτη, ο οποίος είχε αριστερές γενικότερα απόψεις και γι’ αυτό τον λόγο καθηγητές του Πολυτεχνείου του είχαν δώσει λεφτά για να πάει να σπουδάσει στην Ιταλία. Διότι, εάν έμενε στην Ελλάδα θα γνώριζε σίγουρα απίστευτο πόλεμο…

Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει 69 σημαντικές εφευρέσεις, όπως είναι το πρώτο Τηλεκατευθυνόμενο Όχημα: ένας πύραυλος, ο οποίος έφυγε από την Ελευσίνα και έφτασε στην Ρόδο τη δεκαετία του 1950! Αλλά και όπως είναι η Αντιπυραυλική Ασπίδα, το λεγόμενο HAARP, το οποίο – όπως και την προηγούμενη εφεύρεση – το ελληνικό κράτος, αντί να τα κρατήσει, τα έδωσε στους Αγγλοαμερικάνους… Όπως επίσης είναι το Υποηχητικό Κανόνι, που επίσης δεν δέχτηκε να παραλάβει το ελληνικό κράτος και το προσέφερε στο Ινστιτούτο «Πρεβό» της Γαλλίας.

Και όπως, τέλος, είναι το Ίλιον 2000, ένα τρόπον τινά πυροβόλο που προκαλεί χωροχρονική μετατόπιση του στόχου (πιθανότατα σχετιζόμενο πειραματικά με το περίφημο Πείραμα της Φιλαδέλφειας), αλλά και το Άρτεμις και άλλες 7 στρατιωτικές εφευρέσεις. Εφευρέσεις που ο Γκιόλβας τις έδωσε στο ελληνικό κράτος και, φυσικά, το ελληνικό κράτος τις προώθησε στους… αφεντάδες του!

Υπάρχουνε τρία βίντεο στην Ομάδα, καταγραμμένα με τον Γκιόλβα να αναφέρεται στα θέματα της Ομάδας, και από αυτά μόνο απ’ τα δύο έχει δοθεί από ένα κομμάτι (3,5 λεπτών περίπου το καθένα) μέχρι τώρα. Τα υπόλοιπα θα βγουν στον αέρα εν καιρώ. Σ’ αυτό το σημείο να πούμε ότι έχουμε τις επιστολές της κυρίας Αικατερίνης Αξάρη-Γκιόλβα, με την πρώτη επιστολή να μην την δέχονται να την δημοσιεύσουν τα ΜΜΕ του Συστήματος, επειδή έτσι… χαλάει το «γιαούρτι» του Κατεστημένου! Την δε δεύτερη επιστολή της, την πιο πρόσφατη (του 2011), αν και ήταν επιστολή αποκατάστασης, εν τούτοις δεν δέχτηκε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» να την δημοσιεύσει!!! [συμπεριλαμβάνεται όμως σ’ αυτό το βιβλίο στις σελ. 74-79]

Όταν «έφυγε» από τη ζωή ο Γκιόλβας, στις 23 Νοεμβρίου του 2003 έγινε το νέο Πενταμελές της Ομάδας ερευνητών, έχοντας ως πρόθεση να παρουσιάσει όλα αυτά τα στοιχεία σύντομα, διότι πρέπει να βοηθηθεί η χώρα για να συνέλθει από εκεί που την έφεραν οι άνθρωποι της μασονίας και οι πράκτορες των ξένων δυνάμεων! Επίσης η Ομάδα είχε κάνει μελέτες για το ποιοι έφαγαν τα χρήματα του σχεδίου Μάρσαλ, ποιοι διακινούν τα ναρκωτικά και προωθούν την πορνεία και την αρχαιοκαπηλεία κτλ. Ο αείμνηστος Γκιόλβας είχε συγκεντρώσει τότε περίπου 10.000 φακέλους με τέτοια θέματα!… Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει κάποια στιγμή να έρθουν στην επιφάνεια».



volcanotimes
makeleio.gr




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Οι εκλογές πλησιάζουν.....Πολλά θα παιχτούν πάνω από το τραπέζι,αλλά και κάτω από αυτό.Θα πρέπει πλέον να είμαστε προσεκτικοί με ολους και με ολα.
Η σελίδα μας  με ολη την ομάδα  και με τα μέσα που διαθέτει θα ασκεί κριτική σε ολους αυτούς που σκοπεύουν να πολιτευτούν και  θα ξεσκεπάζει τυχόν λαοπλάνους.Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου