Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤIΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΑ 4,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!


ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΘΑ ΞΑΝΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ...ΤΡΥΠΑ


Δεν έχει όρια το ψεύδος και η γκεμπελίστικη προπαγάνδα των πολιτικών ολετήρων. Μιλάνε για ανάπτυξη με πρώτο τον Σαμαρά, που ο ανεκδιήγητος πιπιλάει το sucess story, την ώρα που στη κυβέρνηση έχει δημιουργηθεί τρύπα 4,6 δις ευρώ! Από ...τρύπα σε τρύπα πέφτουν κι έχουν το θράσος να μιλούν για sucess story και για ανάταξη της οικονομίας και άλλες μαλακίες! 

Σήμερα δε, ο νάνος υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας ξεκινά επαφές με τους επικεφαλής της τρόικας για να δουν πώς θα ξεσκίσουν τον κοσμάκη με νέα μέτρα ώστε να καλύψουν την τρύπα των 4,6 δις  στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ελλάδας. Και αυτό, ξέρετε γιατί γίνεται; Για να μην διακόψει τη στήριξή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο! Ναι, το ΔΝΤ που κατέστρεψε την Ελλάδα και παραδέχτηκε τα λάθη του που οδήγησαν στην εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ζητεί άλλα 4,6 δις ευρώ για να καλύψει την τρύπα που αυτό άνοιξε. 
Αντί ο οικονομολόγος της ξεφτίλας Στουρνάρας, να διαπραγματευτεί το εγκληματικό λάθος του ΔΝΤ -ο ίδιος χθες δήλωσε «το λάθος του ΔΝΤ μας δύναμη διαπραγμάτευσης»- προσέρχεται στο τραπέζι ψάχνοντας νέα μέτρα εξόντωσης του λαού για να βρει 4,6 δις ευρώ!  Αντί να τους πει: "Η τρύπα δημιουργήθηκε εξαιτίας των λάθος μέτρων που επιβάλλατε στην Ελλάδα, οφείλετε τώρα να αναλάβετε το κόστος του λάθους σας", ο Ι. Στουρνάρας, είναι εκ νέου πρόθυμος να...σφάξει τον λαό!
Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε πόσο πρόκειται ο Στουρνάρας να διαπραγματευτεί το λάθος του ΔΝΤ: θα ξανασκύψει στα τέσσερα και θα κάνει για μια ακόμη φορά ο,τι του πουν! 

Σημ. Τόσο στουρνάρια είναι αυτοί της κυβέρνησης που αν το ΔΝΤ δεν έλεγε "έκανα λάθος", αυτοί δεν επρόκειτο να καταλάβουν ποτέ τίποτε!!! Καταλαβαίνετε δηλαδή για τι οικονομολόγους μιλάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου