Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΜΣΕΝ!



ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΥΒΑΛΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
 Αυτό το κάθαρμα που βλέπετε, αμείβεται με το αστρονομικό ποσό των 242.000 ευρώ. Αυτός ζητά να εφαρμοστούν στη χώρα μας επώδυνα μέτρα, που καταστρέφουν μέρα με τη μέρα τη χώρα και τον λαό. Σε αυτόν κάθονται στα τέσσερα οι πολικοί μας ηγέτες.
  
Αυτοί που προσποιούνται τους οικονομολόγους, όπως ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας, κάθονται ...στα τέσσερα σε ό,τι παρανοϊκό τους ζητήσει ο αλήτης και οικονομικός δολοφόνος Τόμσεν. Αντί να πουν «όχι, αυτά που λες να κάνουμε δεν οδηγούν στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας αλλά στην καταστροφή της χώρας και του λαού», υπακούουν τυφλά, σαν τα πρόβατα ή τα σκυλιά, στον εγκληματούντα Τόμσεν. 
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ , του ταμείου που παραδέχεται πλέον δημοσίως ότι έκανε λάθος στο πρόγραμμα που εφάρμοσε στην Ελλάδα, είναι σαφές ακόμη και στη γιαγιά του κατσικοχωρίου, ότι αυτός ο τύπος εφαρμόζει πρόγραμμα διαμελισμού της Ελλάδος και πλήρους εξόντωσης του ελληνικού έθνους. O χαρτογιακάς του ΔΝΤ τον οποίο έφερε στην Ελλάδα ο ΓΑΠ (που πρέπει να φυλακιστεί ισοβίως για το έγκλημα σε βάρος της χώρας), ζητάει τώρα να απολυθούν οι εφοριακοί και να καταργηθούν οι εφορίες! Να δημιουργηθούν δηλαδή ιδιωτικές εφορίες οι οποίες θα ρημάξουν τους πάντες και τα πάντα.

Αυτή η βρωμόφατσα ο Τόμσεν, απαγορεύει την μείωση του ΦΠΑ εστίασης στο 13% ενώ αντιθέτως προτίθεται να ανεβάσει τον ΦΠΑ σε άλλες υπηρεσίες ή αγαθά όπου είναι ακόμη σχετικά χαμηλός.   
Ο ίδιος ο Τόμσεν έχει επιβάλει φορολογία που έχει εξουθενώσει τους φορολογούμενους πολίτες, ενώ τώρα δίνει εντολές να προχωρήσουν οι κατασχέσεις και στην πρώτη κατοικία. Ο ελληνικός λαός που τα τελευταία 3 χρόνια ζει τον εφιάλτη της κατεδάφισης του μισθού του και της σύνταξής του έως και 55%, ο πολύπαθος κοσμάκης που είναι υποχρεωμένος να πληρώνει χαράτσια και φόρους τον ένα μετά τον άλλον, όχι μόνο δεν του ελαφρύνουν οι τράπεζες τις δανειακές δόσεις αλλά προχωρούν (με εντολή Τόμσεν) στην κατάσχεση της πρώτης κατοικίας του!

Ο οικονομικός δολοφόνος Τόμσεν ζητεί την κατάργηση μειώσεων φόρου για εργαζομένους σε παραμεθόριες περιοχές και την κατάργηση ευνοϊκής φορολόγησης των ακριτικών νησιών και των μικρών νησιών με πληθυσμό μέχρι 3.100 κατοίκους.

Οι φωστήρες τύπου Σαμαρά και Στουρνάρα, μπορούν να μας πουν εάν όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την ανάταξη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας;  Ή είναι καθαρό σχέδιο οικονομικών εγκληματιών να καταστρέψουν μια χώρα και να τη διαμελίσουν; 

Αυτά όλα τα πολιτικά σκύβαλα της τρικομματικής κυβέρνησης που υπακούουν στον Τόμσεν και στο ΔΝΤ, παρά το ότι το τελευταίο παραδέχθηκε την καταστροφή που προξένησε στην Ελλάδα, είναι προδότες! Εάν δεν ήταν, θα έστελναν εδώ και τώρα στο διάολο τον Τόμσεν και τους εκπροσώπους της τρόικας.

Εάν η Ελλάδα θέλει να αυτοκτονήσει ως χώρα, μπορεί και μόνη της, δεν χρειάζεται το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ΕΕ.

Όμως, οι πολιτικοί υπηρέτες των τραπεζιτών και των τοκογλύφων-οικονομικών δολοφόνων, συμβάλλουν με τον πιο προδοτικό τρόπο στο έγκλημα σε βάρος της χώρας και του λαού. 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου