Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Λαθρομετανάστες σπάνε συνεργείο του Alpha: Καμία σύλληψη, μούγκα οι αντιρατσιστές – ΒΙΝΤΕΟ



1371244__article

Πικρά μετάνιωσαν οι δημοσιογράφοι του Alpha το ρεπορτάζ που πραγματοποίησαν για το ανεξέλεγκτο παρεμπόριο στο κέντρο των Αθηνών.

Ένα νέο περιστατικό βίας λαθρομεταναστών ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ στην οδό Πατησίων όπου παράνομοι αλλοδαποί μικροπωλητές επιτέθηκαν σε τηλεοπτικό συνεργείο. Οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν εκεί για ρεπορτάζ για την έρευνα του ΟΑΣΑ, που κατατάσσει την Ελλάδα πρώτη στην παραοικονομία με τζίρο παρεμπορίου και «μαύρης» οικονομίας στα 45 δισ. ευρώ. Οι αλλοδαποί εκμεταλλευόμενοι και την πλήρη απουσία του κράτους και της Αστυνομίας, άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του συνεργείου, που βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος διερχόμενος οδηγός ή πεζός.

 

.

Στο σημείο έσπευσαν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, στη θέα των οποίων κάποιοι απ’ τους παράνομους μικροπωλητές βρήκαν καταφύγιο στο «άσυλο» της Πανεπιστημιακής Σχολής. Σύμφωνα και με τα στοιχεία του ΟΑΣΑ, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με το 25% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος όλης της χώρας να προέρχεται από το παρεμπόριο και τη «μαύρη» οικονομία, οι διακινητές του από τους εισαγωγείς μέχρι τους μικροπωλητές λαθρομετανάστες είναι αποφασισμένοι να υπερασπισθούν ακόμη και με τη βία τα 45 δισ. ευρώ που βγάζουν κάθε χρόνο.

Οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να κάνουν πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες. Η ανοχή στην παρανομία, είναι συνενοχή.

Υ.Γ. Θα συνεχίσει άραγε το κανάλι να κάνει μαθήματα αντιρατσισμού;

 

 

 

 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου