Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΞΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΤΟΥ ΤΟΥ!!!!



image

ΤΗΝ σχεδιαζόμενη απόπειρα εξβραϊσμού της Κύπρου την ενημερώθηκα έμμεσα από το 2007 μ.Χ.. Η απόπειρα αυτή διά λόγους όπου είναι προς συμφέρον του Ελληνισμού να μην εξαποκαλύψω πιθανόν να αποτελέσει την ταφόπλακα της εξεγέρσεως εναντίον του Ισραήλ με λύσσα πολλών λαών. Προς το παρόν εις τα καθ’ υποτάξεως ημών…

Γνωρίζουμε ότι εις την Κύπρον υπάρχουν πάμπολλοι Κρυπτεβραίοι οι οποίοι εις την ολότητα τους μυούνται συσστηματικώς εις τους διάφορους βαθμούς Μασσωνίας και οι οποίοι έχουσι κατακλύσει την πολιτική σκηνή εξ εκαστότι κόμματος. 

Οι Εβραίοι θέλουν την Κύπρον ως ναυτηπειρώτικη βάση τους και πυλώνα τους εις την Ευρώπη, την Ασσία αλλά και στρατιωτική τους βάση. Ήδη την χρησιμοποιούν αφού οι αγγλικές στρατιωτικές βάσεις εις την ουσία αποτελούν εβραϊκές στρατιωτικές φρουριακέςν βάσεις του Ισραήλ εις περίπτωση εισβολής εχθρών και δη Αράβων εις την Φιλισταία Γη που υπέκλεψαν οι προγόνοι των Εβραίων από τους Κρητικούς Συμπατριώτες μας (Φιλισταίους = φίλος+ίστιον = φίλος της ναυσιπλοϊας = φυλή από την Κρήτη = εφημερών καλούμενη Ελ Ρουμ Φιλισταίην εξ ιδίων και εμείς την καλούμε όπως και η διεθνής ορολογία Παλαιστίνη = Φαλαιστίνη, όπως και οι Σαμαρείτες εν καιρώ Ιάσων Χριστού εκ Σαμαρείας της Κρήτης. Το δε όνομα Μαϊρα/Μαίρα = Μαρία αναφέρεται από τον Όμηρον εις την Οδύσσεια και ήταν Γαλιλαία = Γαλήνη = ή Γα = Γη+λιλαίομαι επιθυμώ = ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΗ = ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, άλλωστε και οι Ιουδαίοι μία άλλη ελληνική φυλή αυτοαφελληνισμένη εκ Σπάρτης και με συνερχόμενους εν αυτή τινών Μικρασσιατών και Δηλωτών μετά την άλωση της Δήλου εκ των Αθηναίων). Αν και οι αγγλικές βάσεις είναι εβραϊκές δεν νοιώθουν πως έχουσι την πλήρη τιμή της ισχύος τους αφού είναι εν κρυφώ επιχειρώντας εξεβραϊσμόν της Κύπρου ώστε να εγκαθιερώσουσι επίσημα την δύναμη και το κύρος τους. Τούτον σημαίνει πως έπεται σχέδιον καταδιάλυσης του ελλαδικού κράτους ώστε να μην υφίσταται Μητρόπολις όπου να διεκδικεί την Κύπρον. Ο λόγος όπου δεν αφέθηκε ποτέ να επιλυθεί το Κυπριακόν Πρόβλημαν ήταν επειδή εσκοπεύετο η κατάλυψη του μετά από καμπόσες δεκαετίες για να αποφευχθεί η σύνδεση της συνομωσίας αυτής και να φανεί ως τυχαία συνένωση που έφερε το μέλλον. Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού πως το Ρωμαίικον θα φύγει απ’ εκεί όπου ήρθε, εννοώντας την Μασσωνία εξ Ευρώπης προλέγει τόσον την διάλυση του ελλαδικού όσον και του κυπριακού κράτους, αλλά η προφητεία εξαγγέλλει την έλευση ενός πραγματικώς ισχυρού Ρωμαίικου Κράτους επί των ερηπείων του πλάνου και κάλπικων της Μασσσωνίας. 

Στην πρόσφατη επίσκεψη στο Ισραήλ του Ν. Αναστασιάδη δηλώθηκε εξ αμφοτέρων των πλευρών η ιστορική φιλία των δύο λαών! Πότε υπήρξε φιλία Κυπραίων και Εβραίων;;;; Πάντοτε οι Κύπριοι μισούσαν περαιτέρω τους Εβραίους από τους Τούρκους και ήξευραν διατί. Επίσης οι Εβραίοι μας κατέσφαζαν από τον καιρόν της Ρώμης άμεσα, έμμεσα πληρώνοντας τους Μαμουλάκους όπως το 1427 μ.Χ. και πάντοτε τογλυφικά. Το Ισραήλ ποτέ δεν είχε φίλους εκτός εάν τους εξαγόραζε αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! 

Ο εξεβραϊσμός της Κύπρου φαίνεται από την απόφαση Κύπρου/Ισραήλ για την διδασκαλία εβραϊκών σπουδών στο πανεπιστήμιον Κύπρου και κάτι μου λέγει πως έμμεσα θα εξαναγκάζονται ενίοτε μόνον ασυνείδητως οι φοιτητές να προσηλυτίζονται εις την εβραϊκή προπαγάνδα εν μέσω πανεπιστημίου, όπως διά χάριτος διδάκτρων και άλλων ρουφιανιών εξαγοράς! 

Το ΑΚΕΛ κατά κόρον μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 μ.Χ. κατηγορούσε το Ισραήλ ως φασιστική οργάνωση που καταπατούσε τα δικαιώματα των ανθρώπων και δη αναφερόμενο στην Φιλισταία/Παλαιστίνη, τον Λίβανο κ.α.,ενώ κάθε φορά έκανε σύγκριση αδικημένων και βασανισμένων ήτοι Ελληνοκύπριων και Φιλισταίων με τους κατακτητές και φασιστες ήτοι Τουρκία και Ισραήλ. Τώρα ει δυνατόν φιλούν και τα αχαμνά τους και τρέχει μέλι από το στόμα των ΑΚΕΛΙΚΩΝ στην λέξη Ισραήλ που κάποτε ειρωνεύοντο την Δεξιά της Κύπρου πως του ήσαν υποχείριον κάτι όπου αληθεύει αλλά αληθεύει και ως προς το ΑΚΕΛ! Ο Ιεζεκιήλ Παπαϊωάννου όπου κύκλοι υποστηρίζουσι πως είναι Εβραίος της Κύπρου ήταν ο πρώτος Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και σε κάθε ομιλία του στο ΡΙΚ θυμάμαι ως επί τω πλείστον άρχιζε με την λέξη ιμπεριαλιστές για τους Αμερικανούς και τους Ιουδαίους, επειδή ο κόσμος ήταν αγράμματος και δεν καταλάβαινε πως υπεριμπεριαλιστές ήταν οι Σωβιετικοί που κατέκτησαν τον ήμισυ κόσμος και πως οι αρχηγοί τους ήσαν Εβραίοι όπως ο Λέων Τρότσκυ ο οποίος χρηματοδοτείτο από τις επίσης εβραϊκες οικογένειες Ρόθτσιηλντ/Ρόκφελλερ/Σιήφ κ.α.. για να καταρρίψουν την πρώην Αυτοκρατορία της Ορθόδοξης Ρωσσίας και του Τσάρου όπως προέλεγε πέραν των εκατών ετών πριν ο αρχιμασσώνος Αλβέρτος Ππάικ στις Η.Π.Α.. Το ΑΚΕΛ έγλειψε εκεί που έφτυνε αλλά στην πραγματικότητα το πτύσιμον προς το αφεντικόν του Ισραήλ ήταν για τα μάτια των υποψήφιων θυμάτων της εκκομμουνοποιήσεως. Ο Ε. Παπαϊώαννου κατηγορούσε τους ιμπεριαλιστές ενώ σπούδασε στην φωλέα του ήτοι το Λονδίνον αφού εκεί ευρίσκονταν τα Παγκόσμια Γραφεία Κομμουνισμού από την πρώτη ημέρα ιδρύσεως της Ψευδοϊδεολογίας αυτής, αχαχαχαχαχαχαχαχα! Η ερυθρά μάνδρα άνηκε στην αντίπαλη μάνδρα εξ ανέκαθεν, αχαχαχαχαχα!!!! Το ΑΚΕΛ τώρα πια φανερώθηκε, εξήλθεν από το καυκίν/καβούκιν του όπως αποκαλύπτει στην προφητεία ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Δεν θεωρεί θύμα τον Ελληνοκυπριακόν Λαόν αλλά τον Μουσουλμανικόν της Κύπρου και τους Τούρκους γενικότερα και δεν θεωρεί θύμα τους Φιλισταίους/Παλαιστήνιους αλλά τους Εβραίους αφού αυτών τας πόδας γλείφει πλέον.

Η Δεξιά με την κυβέρνηση Αναστασιάδη κατέληξε στο στοιχείον της αφού ως ιδεολογία και σκοπολογία δεν ήταν ποτέ ο πατριωτισμός και η Ελληνοφροσύνη των Ελλήνων της Κύπρου, καπηλεύτηκε την Εθνικοφροσύνη και στιγμάτισε το νόημα της λέξεως αυτής κάνωντας την το όχημα προς τον Μεγάλον Αδελφόν ήτοι  τον ΑΔΟΛΦΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, η ΔΕΞΙΑ είναι εις την εγκάλη της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΣΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ = ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩ ΠΡΩΤΗ ΦΩΝΑΞΕ ΕΝΩΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΛΤΕΡ. Η ΔΕΞΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΑΦΕΛΛΗΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΝ ΠΩΣ ΕΦΗΜΕΡΩΝ ΕΝ ΚΥΠΡΩ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΕΞΕΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΔΙΚΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΝ;;;;

Κάποτε οι Αριστεροί έλεγαν θα αγωνιζόμαστε όπως οι Παλαιστήνιοι/Φιλισταίοι με πέτρες στα χέρια ενώ η Δεξιά ακόμη συνεχίζει να λοιδωρεί το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, ΤΟ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΟΚΙΚΩΝ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΩΝ!!!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΣ, ΥΒΡΙΣ, ΠΑΝΥΒΡΙΣ, ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΥΠΕΡΠΑΝΥΒΡΙΣ!!!! 

ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΓΕΙ ΠΟΛΛΑ! ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ: «ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ». ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΝΑΠΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΑΛΛΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟΝ ΚΟΜΜΑΝ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

.




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου