Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ INTERNET! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ STRANGER ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ BLACK OUT ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο 11λεπτο ηχητικό μήνυμα,που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας,το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ:
audio 11:12




Stranger- Ήρθε Η Ώρα....



Η επίθεση στη χώρα μας δεν θα αφορά μόνο στην αρπαγή των καταθέσεων σε ανύποπτο χρόνο αλλά θα σημειωθεί γενικό black out στις τηλεπικοινωνίες και στο internet. Ο ανώνυμος που μιλάει στο ηχητικό μήνυμα είναι Έλληνας και λέει ότι δεν πρόκειται να πέσει έξω στις προβλέψεις του ούτε ένα στο δισεκατομμύριο. Αλλά και έξω να έπεφτε, όπως λέει, θα έπρεπε όλοι να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης σαν και αυτή που προβλέπει ότι έρχεται και θα διαρκέσει για 1 μήνα. Όπως λέει ο άγνωστος, πιθανότερες ημερομηνίες για την επίθεση σε βάρος της χώρας μας είναι οι ημερομηνίες 9-13 Μαϊου ή 20-23 Ιουνίου. Η επίθεση, λέει θα γίνει Παρασκευή ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει ο λαός και να αιφνιδιασεί. Προβλέπει μεγάλο πανικό όπως επίσης ότι ο Σαμαράς δεν θα παραμείνει Πρωθυπουργός τη χώρας (θα φύγει με ελικόπτερο; Δεν μας το είπε αυτό) αλλά στη θέση του θα έρθοει ένας ή δύο!!!
Συστήνει πάντως στον κόσμο να βρει τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς του ανθρώπους διότι επιμένει στο ότι το black out θα δημιουργήσει πανικό. Συστήνει επίσης να εξασφαλίσουν οι Έλληνες τρόπους επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στα χωριά όπως επίσης να προμνθευτούν φαγητό για ένα μήνα.
Καλό θα ήταν να το ακούσετε για την ενημέρωσή σας, μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη χώρα.
Πάντως ο Μαξ Κάϊζερ μιλάει επανειλημμένως για το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος.

Ας το ξαναθυμηθούμε:

.




πηγή 

2 σχόλια: