Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΗΜΙΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΗΜΙΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

Τα πράγματα πήραν άριστα σκάρτη τροπή για τους Έλληνες επανέρχεται σφοδρότερον το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! 

Εάν δεν θυσιαστεί και εάν δεν αυτοθυσιαστεί κανένας μηδένας θα επιζήσει. Δυστυχώς! Έχει φτάσει η κτένα στ’ άκρα.


Όσοι θυσιαστουν και αυτοθυσιαστούν προς όφελος της Θρησκείας και της Πατρίδος πρέπει να ευνομωνούνται επ’ άπειρον παρακαλώντας Τον Θεόν να τους στείλει εις τον Παράδεισον και την ΑΝΑΖΩΗ και ουχί εις τ’ ανάθεμα της ανακύκλωσης. Ο Θεός είναι Ένας διότι Αυτός δεν είναι ξέχωρος από το Παν και το Παν εξ Αυτού!!!! Μεγαλύτερον είναι Παν εκ των μεριδίων του και κάθε Μερίδιον είναι Συν+Παν όροι που δεν μπορεί ν’ αποδώσει παρά ο Θείος Λόγος ήτοι τα Ελληνικά, εξού και εν αρχήν ην ο Λογός και τα πάντα προς Τον Λόγον και ο Λόγος ο Θεός!!!!

Τις επόμενες ημέρες  να σκέπτεστε την επιβίωση, την σωτηρία εαυτού, συγγενών, φίλων και συμπάτριδων και την συνεργασία και την ατομικότητα εις την μεταφορά όπλων και πολεμοφόδιων αλλά και τροφίμων και επίσης της προνοητικότητος και της τηλεσυνεννόησις με κωδικές γλώσσες και διαμεταφορές εκτός ηλεκτροτεχνολογίας ανά μεταξύ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ακούσατε τα κελέσματα μου και μέχρι να σφυρίξετε τα γεγονότα θ’ αφιχθούν. ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΑΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΑΛΛΟΥΚΙ. ΜΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΤΟΥ ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΟΛΙΓΑ……. 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΕΝ Θ’ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ.

Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΩ ΑΝΑΤΟΜΙΚΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Α+ΣΦΑΛΛΩ = ΑΛΦΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟΝ+ΣΦΑΛΛΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΑΛΛΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΕΤΟΙΜΟΦΥΓΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΩΝ Ή ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ! ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΟΥ 1955 ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΜΑΛΘΑΚΟΣΚΕΠΤΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΟΝΟΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου