Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αποκάλυψη : Γιατί δεν εκτελούνται τα εντάλματα για δύο κορυφαίους υπουργούς


APACHEELIGMOS1-630x398


Ενθυμήστε υποθέτω ότι το ένταλμα σύλληψης για τον Ακη Τσοχατζόπουλο εκτελέστηκε παραμονές του Πάσχα.
Τώρα που πλησιάζει η Εβδομάδα των Παθών δύο ακόμα πρώην υπουργοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι αφού υπάρχει κίνδυνος να κάνουν ανάσταση στο ευαγές ίδρυμα του Κορυδαλλού.
Για να ξέρετε η αρχή για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος εντόπισε μαύρους λογαριασμούς που ανήκουν στους δύο πρώην υπουργούς που ανήκαν ο ένας στο ΠΑΣΟΚ και ο άλλος στη ΝΔ.

Εντοπίστηκε επίσης και ο τροφοδότης λογαριασμός που έχει σχέση με γνωστό μεσάζοντα οπλικών συστημάτων ο οποίος είχε αναλάβει την προμήθεια και των ελικοπτέρων “Απάτσι”.
Τα εντάλματα βρίσκονται εδώ και μια βδομάδα στα χέρια του εισαγγελέα, αλλά κάποιοι επιχειρούν να καθυστερήσουν την έκδοσή τους.
Κατανοούμε απολύτως τις πιέσεις που μπορεί να δέχονται κάποιοι παράγοντες της Δικαιοσύνης από ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη μη εκτέλεση των ενταλμάτων γιατί σε περίπτωση που κάποιος απ’ τους υπόπτους την κοπανήσει απ’ την Ελλάδα τότε οι βαρύτατες ποινικές ευθύνες θα βαρύνουν τον εισαγγελέα που κρατούσε το ένταλμα στο συρτάρι του.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου