Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χουάν Ραμόν Ρότσα συναντήθηκε ο δήμαρχος Λήμνου


Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής και ο Αντιδήμαρχος  κ. Δημήτρης Μπουλώτης συναντήθηκαν με τον...
προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα, το Προεδρείο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου και τον κ. Νίκο Μάλλιαρη, ιδρυτικό μέλος και πρώην Γ.Γ. του ΠΣΑΠ και μέλος της F.C. Μπαρτσελόνα.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκε αναλυτικά η ανάγκη ανάπτυξης νέων αλλά και ανάδειξης των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών της Λήμνου, έργο που θα προσφέρει στη νεολαία του νησιού μας μία δημιουργική διέξοδο.
Ο Δήμαρχος Λήμνου αφού συνεχάρη για μία ακόμη φορά τα μέλη του συνδέσμου για την ενεργή δράση τους, καλωσόρισε τους καλεσμένους στο νησί μας και παρουσίασε τον σχεδιασμό για τη συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Λήμνου.
Στη συνέχεια συμφωνήθηκε να αναληφθούν από κοινού δράσεις για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο νησί μας και την προσέλκυση νέων παιδιών.
Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή δώρων και την δέσμευση ότι θα ξανά δούμε πολύ σύντομα τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα στη Λήμνο, μαζί με άλλα μέλη της τεχνικής ομάδας του Παναθηναϊκού, για μία σειρά σεμιναρίων για τον αθλητισμό, την υγεία και την διατροφή.




πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου