Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ''ΩΧΑ'' Μήνυμα Ευάγγελου Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς


Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει, για άλλη μία χρονιά, τη χώρα μας σε μία κρίσιμη φάση, αλλά φέτος κάτι έχει αλλάξει. Οι σκληρές θυσίες των πολιτών έχουν δημιουργήσει μια στέρεη βάση που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με ασφάλεια.

 Όλη αυτή η προσπάθεια να βγει η χώρα από την κρίση και τον κίνδυνο δεν έγινε επειδή κάποιοι εγκατέλειψαν τις αξίες τους, τις αρχές τους και έπαψαν να σκέφτονται με βάση τις αρχές του κοινωνικής  δικαιοσύνης,  αλληλεγγύης  συνοχής. Έγινε από ανάγκη, γιατί έπρεπε να δημιουργήσουμε το δημοσιονομικό και οικονομικό περιβάλλον που λειτουργεί ως προϋπόθεση για να έχουν οι Έλληνες πολίτες τα θεμελιώδη δικαιώματά τους.
Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να ξαναδώσουμε   στα παιδιά, στους νέους, το δικαίωμα στην δουλειά, το δικαίωμα στην ελπίδα.
Προτεραιότητα της ελληνικής κοινωνίας τώρα είναι η ανάσχεση της ανεργίας, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, η στήριξη των επιχειρήσεων, η ανάκαμψη της οικονομίας,  η επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι. Ο καθένας όμως σε αυτή τη διαδρομή οφείλει να βαδίζει στο δρόμο της ευθύνης. Συλλογικής και ατομικής».




 pasok.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου