Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2!!!! ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΝ ΑΧΕΡΙΤΟΥ/ΦΡΕΑΝΑΡΟΥΣ ΕΝ ΚΥΠΡΩ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2!!!! ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΝ ΑΧΕΡΙΤΟΥ/ΦΡΕΑΝΑΡΟΥΣ ΕΝ ΚΥΠΡΩ!!!!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ:

ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ; ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ;;;; ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ!!!! ΤΟ ΧΑΑΡΠ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ/ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ, ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!


Παρακαλώ απαγορεύεται η αναδημοσίευση (δικαιούται η ως έχειν κινοποίηση) δίχως την αναφορά του συγγραφέως ή μεμονωμένων αναφορών άμεσα ή εν συνδυάσει με άλλα λόγια δίχως την έγκριση του συγγραφέως ή ενημέρωση του, καθότι αποτελεί κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησία του. Ευχαριστούμε διά την πράα κατονόησι εκ των προτέρων!!!!

Τώρα που χάνεται ημέρα μετ’ ημέρα την πατρίδα σας και οι πλείστοι αμετανόητοι, τώρα που τα κόμματα σας έκαναν το συλόν έργον τους, τώρα έχετε την ώρα και την όρεξη να μαθετε τι συμβαίνει, πριν εξ ολίγων μηνών «τρέχατε να φάτε τους τόπους….» όπως σοφά λέγει η λαϊκη κυπριακή ρηση! Πριν ολίγους μήνες ασχολείστο με τα ρόλεξ, τα ανόροφα αυτοκίνητα, τα λουή βιτώ δώρα σε γυναίκες και γκόμενες, την ξυλυπερηφάνεια επειδή πήρατε μία θεσούλλα ή κάνατε μία πράξη, επειδή τα παίρνατε από την κυβέρνηση ή από κλεψιές σε τράπεζες και άλλες παραχρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις όπως την ανάπτυξη γης, πάνε αυτά ξεπουλούσαμε την πατρίδα μας μόνοι μας, μας έμαθαν οι Ευρωπαίοι ώστε να μην συγκινηθούμε όταν θα έκλεβαν τουλάχιστον το ήμισυ νησί. 

Οι Αγγλικές Βάσεις του Αγίου Νικολάου είναι εντός των χωρικών εδαφών του προ Τρόϊκας ελεύθερου χωρίου Φρέναρος ενώ από την  άλλη πλευρά συνορεύουν με τις κατεχόμενες Αμμόχωστον, Αχερίτου, Άγιον Λουκά! Η νευραλγική τους θέση τις κάνει ευκολοπρόσβατες τόσον στα κατεχόμενα από την Τουρκία όσον και στα κατεχόμενα από την Τρόϊκα. Οι Άγγλοι κανόνισαν να προστατεύονται τόσον από τον Ελληνοκυπριακόν Στρατόν όσον και από τον Τουρκικόν Στρατόν. Πιθανή επίθεση εναντίον της αγγλικής στρατιωτικής βάσης θα θεωρηθεί ως επίθεση τόσον για τα τουρκοκατεχόμενα όσον και για τους Ελληνοκύπριους στα τροϊκοκατεχόμενα, τουλάχιστον μέχρι να υπάρχει ελληνοκυπριακός σταθμός και αμφότεροι ίσως να κληθούν εξ ανάγκης εις συμμαχία εναντίον ενός αστάθμητου, αυθαίρετου και ασύμμετρου εχθρού που θα ήθελε να εξαφανίσει τις Βάσεις παρά την εκκλησια του Αγίου Νικολάου δίχως να ενδιαφέρεται περί Ελληνορθόδοξων, Μουσουλμάνων και Άγγλων!!!!

Στις Αγγλικές Στρατιωτικές Βάσεις παρά του εξωκκλησίου του Αγίου Νικολάου μερικά χιλιόμετρα πριν την κατάφθαση εις το κέντρον των κατεχόμενων Βαρωσίων/Αμμοχώστου, υπάρχουν γιγαντοκεραίες πανόμοιες με του Ακρωτηρίου Πηλάδιον (Κάβο Γκρέκο), Επισκοπής/Ακρωτήριον Γάτα Λεμεσσου, ενώ εις τον Όλυμπον του Τροόδους οι κεραίες είναι και φαίνονται φυσιολογικώς σύλληψης τηληλεκτροσημάτων και ραδιομετάδοσης, δεν είναι υψηλές και δη του ΧΑΑΡΠ όπως των προαναφερώμενων κέντρων στρατοβάσεων.

Εις το εσωτερικόν κεκλεισμένων θαλάμων/αιθουσών εις τα αγγλικάς στρατοβάσεις παρά τω Αγίω Νικολάω Φρενάρους τα μηχανήματα που υπάρχουν συγκρίνονται κάλλιστα με τα μηχανήματα που παρουσίασε ο Νικόλαος Τέσλα (Θεσσαλός εις την τοπολαλιάς της κροατικής περιοχής που γεννήθηκε ο Σερβόφωνος Θεσσαλονικιός!) εις το Πείραμα του Μπάφφαλλοου Σπρινκγ εν Η.Π.Α.! Οι τοίχοι έχουν πάχος δύο μέτρα και οι θαλάμοι προεκτείνονται σε υπόγειες διαδρομές/υποθάλαμους. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑΑΡΠ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΚΕΛΕΙΑ (χωρίον και μέρος εντός των αγγλικών βάσεων από την Λάρνακα προς την Ξυλοφάγου, η Δεκέλεια ήταν ένας εκ των δήμων της Αρχαίας Αθήνας και κατοίκοι του δήμου αυτού βάπτισαν το μέρος με όνομα που να θυμίζει τον τόπον και την καταγωγήν τους, εκτός και αν συμβαίνει το αντίστροφον και δεν έχωμεν στοιχεία!!!!).

Το ΝΑΤΟ/Ισραήλ έχουν πολλά στρατηγοεπιχειρησιακά στρατηγεία εις όλην την Υφήλιον και έναν εξ αυτών, από τα παλαιότερα και τα ισχυρότερα ευρίσκεται εις το Φρέναρος παρά τω εξωκκλήσιον του νικηφόρου Αγίου Νικολάου (δοξάζω τον και προσκυνώ τον!!!!). Αυτά πρέπει να τα γνωρίζουμε για να μπορούμεν να συμπεραίνουμε πού θα πάμε να κολλήσουμε εάν επιτεθούν οι Τούρκοι για να σωθούμε και δη στις απομακρυσμένες από τα τουρκοκατεχόμενα αγγλικές βάσεις όχι εν Αγίω Νικολάω τω χώρω εκτός και αν θαυματουργήσει δοξάζω τον και προσκυνώ τον. Σε περίπτωση τουρκεισβολή πάμε μέσα στην Δεκέλεια και την Επισκοπή. Ενώ αν πρόκειται να ρίξουν ισχυρά χημικά, περιορισμένη τοπική ατομική βόμβα απομακρυνόμαστε από όλας τας αγγλικάς βάσεις, έχοντες λαχαία την πληροφορία, τον λογαριασμόν ή την διαίσθηση θα γνωρίζουμε κάποια πράγματα που ίσως μας σώσουν τις ζωές, τα ίδια αντίστοιχα πρέπει να σκέπτονται και να προετοιμάζουν οι αδελφοί Συνέλληνες εν Ελλαδικό Κράτος αφού «η προετοιμάσια – εις την περίπτωση μας – είναι το κλειδί της επιβίωσης μας….!!!!».
 
Έχουν να ιδούν τα ομμάτια μας!!!! Όταν ψωριάσει ο γείτονας σου έξευρε είναι η σειρά σου, έρχεται η σειρά μας, αφού η Συρία, η Λιβύη, εψώριασαν και εν μέρει η Τουρκία/Κουρδιστάν και οι οικονομοκρίσεις εν Ελλάδι και εν Κύπρω προσδιορίζουν και τον ψωροπόλεμον!!!!

Η Κύπρος λόγω θέσεως δεν είναι ο κυκλώνας αυτός είναι ο ευρύτερος ελληνικός μεσανατολευρωπαιομεσογειακός χώρος όπως εκατοικειτο εις την αρχαιότητα, η Κύπρος έχει την θέση του οφθαλμού του κυκλώνος. Είναι το επίκεντρον του «σεισμού» του πολέμου, προσευχηθείτε να την προσέχει μαζί κ’ εμάς ο Πανάγαθος Θεος, ο Ιάσων Χριστός και η Θεομήτωρα Απειρόγαμος Θεοτόκος Μαρία Παναγία!!!!


 ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΑΑΡΠ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Η ΓΙΓΑΝΤΟΚΕΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ!!!!
 ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ή ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΟΣΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΑΡΚΟΥΝ!!!!
 ΩΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΟΚΕΡΑΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ!!!!

 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ

 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΙΔΙΟΝ ΕΙΣ ΣΦΑΙΡΙΔΙΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ....
 ΦΥΛΑΚΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΕΝ ΤΗΕΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ
 ΕΝ ΑΓΙΩ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩ ΜΙΧΑΗΛ
 ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΑΓΙΩ ΝΙΚΟΛΑΩ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ
 ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΑΓΙΩ ΝΙΚΟΛΑΩ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου