Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η ισχυρή οικονομία της Κύπρου το καύχημα μας έπεσε εν μία νυχθί και δη ελληνικής ιορτής 25/03/2013. Δίολου μ’ εξέπληξε καθότι η Βασιλεύουσα Αμμόχωστος στο παρελθόν λεηλατήθηκε και κατασφαγιάστηκε επανελημμένως επειδή συσσώρευε πλούτον και δη θησαυρούς στα υποφυλάκια της.
Ο πλούτος της δεν ήταν πηγή ισχύος ή πηγής σωτήριας αλλά απεναντίας πηγή φασαριών και προβλημάτων που κατέληξαν εις το κατασφαγιασμόν και την επικατοχή της από τους Οθωμανούς και τους διάφορους Ευρωπαίους.

Όταν είσαι παράλυτος σ’ αναπηρικόν δίτροχον κάρον δεν κάνεις τον έξυπνον περιδιαβαίνωντας απροσταύτετος στο δάσος και δη βαστώντας ένα κομμάτι ωμό χοιρινό στο χέρι! Ξέρεις γιατί βλάκα ρήτορα πολιτικέ; Επειδή ο πεινασμένος λύκος θα κάνει ένα χαππ και θα σου ρουφήξει το κρέας μαζί και τον πήχυ (το χέρι από τα δάκτυλα έως την αγκώνα). ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΙΩΠΗ ΒΓΑΛΕ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!!!!

Όποιος πολιτικός ισχυρίστηκε ή ισχυρίζεται ως υπέρ της Κύπρου αποστρατικοποίηση (ήτοι έμμεσον αυτοαφοπλισμόν) είναι προδότης ή πανηλίθιος και επειδή κανένας πολιτικός δεν είναι πανηλίθιος μπορεί να είναι εγκλωβισμένος σε μυστικές εταιρείες και αρωγές παράνομες που του πρόσφεραν και τον έχουν όμηρον των τεκμηρίων. Τουτέστιν, προδότης είτε εξ αρχής είτε επειδή έγινε δέσμιος το ίδιον είναι, άλλωστε όταν μυείτο εις την στοά γνώριζε πως θα ήθελαν ανταλλάγματα προς την συναρωγή τους για να ανεβεί στην κλίμακα της σάθρας ψευδοελληνικής πολιτικής.

Θυμάστε τον μύθον του Περσέα με την Μέδουσα; Εν συντόμοις πρωτού την σκοτώσει την παρακολουθούσε μέσω της αστράπτουσης ασπίς του και εκείνη γοητεύτηκε βλέπωντας το πρόσωπον της. Η Μέδουσα πίστευε ότι ήθελε την εύνοια της και της χάριζε κάτοπτρον ενώ σκοπός του Περσέα ήταν άλλος, να την προσεγγίσει δίχως να την αντικρύσει απευθείας ώστε να μην εκπετρωθεί από την ριπήν του οφθαλμού της. 

Η Εβραιοσιωνομασσωνία μας αποκοίμησε πως σκοπός της είναι τα πετρέλαια για να ανακουφιστούμε και να εφησυχάσουμε ώστε να θεωρήσουμε πως δεν διατρέχουμε κίνδυνον μεγαλύτερον αφού θα πάρουν αυτόν που θέλουν εύκολα. Όμως, η πρόθεση τους που αφήνεται να διαρρεύσει δήθεν αθέλητα τους αποτελεί το κόλαφον της εξαπάτησης ώστε να μας αποστρατικοποιήσουν πλήρως και να μας απαλλάξουν εξ έκαστης ισχύος όπως ρευματοδότηση, τροφοδότηση, καυσοδότηση, υδροδότηση κ.α. και ως εκ τούτου να είναι εφικτή η κατασφαγή μας αστραπιαία και σχετικά εύκολα αφού φοβούνται την τρέλα μας στην αυτοθυσία την οποία γνώρισαν παλαιότερα και δεν θέλουν κανέναν πάταγον των σχεδίων τους, είναι τέλειοι τέκτονες και αρχιτέκτονες και μεριμνούν οι εχθροί ή αντιπάλοι τους να είναι αποδιοργανωμένοι, διεφθαρμενοεξουσιασμένοι και αναισθητοαδιάφοροι, εξού και μας έπεισαν πως αρετή και εξέλιξη είναι η οδός προς την ακολασία πάσης φύσεως αντί το άβατον της αγιότητος. Αντικατέστησαν δε γενικότερα την λέξη αρετή με την λέξη εξέλιξη, λες και ο άνθρωπος δεν έχει τις ίδιες ζωικές ανάγκες όπως και πριν εκατομμύρια έτη!!!! Τουτέστιν έκαναν τους ανθρώπους φανστασιόπληκτους, φαντασμένους, αιθεροβάμωνες, ηλίθιους κατά ειδικότητα και αποβλακωμένους άμυαλους ανήθικους θεομπαίκτες, αίσχος!!!!



Όταν το «καμάκι» προσεγγίζει με αργά βήματα το εν στοχάστρω θηλύ του δίνει την εντύπωση πως ενδιαφέρεται για φιλία ή πως έχει πληγωθεί και αυτός από κάποια κοπελιά όπως εκείνη από κάποιον κόπελον. Μόνον μετά την κατάκτηση της η κοπέλα μαθαίνει την απτή αλήθεια αλλά ό,τι γίνεται δεν ξεγίνεται έστω και αν διορθωθεί εν μέρει. Στα κωνυκλοτροφεία οι εκτροφείς όταν πάνε για να σφάξουν τους κώνυκλους (κουνέλια) προσεγγίζουν τους κλωβούς αργά, ανέμελλα, σφυρίζοντας και απομονώνοντας με κόλπα τα υπό σφαγή κουνέλια στον έσχατον κλωβόν για να μην ιδούν τα άλλα την «σφαγή των κωνύκλων».  Εάν ο κωνυκλοεκτροφέας είναι άτσαλος, άγαρμπος, αδέξιος και ανάξιος ή ξεχάσει το τυπικόν τότε τα υπόλοιπα κουνέλια θα καρδιοκτυπήσουν και τα εν γαστρύ θα αποβάλουν τα κωνυκλίδια ενώ άλλα κουνέλια θα μαραζώσουν και θα ψοφίσουν επί τόπου στο πι και φι! Το χαμόγελον του κωνυκλοεκτροφέα κατά την οδόν προς την σφαγήν δεν διαφέρει από το χαμόγελον του σφαγέα Ελλήνων εξ Ευρώπης, Εβραϊας ή Τουρκίας και Αμερικής άμεσα ή έμμεσα εν συνεργασία στρατών ή μη. 

Η οικονομία που δεν ίσταται επί ισχυρής αμύνης πίπτει όχι ως χάρτινος πύργος αλλά ως πουπουλένιος πύργος, παραδειγμα απτόν η Κύπρος η πανίσχυρη. Πόσον γελοίοι ήσαν όσοι ισχυρίζονταν πως δεν πρέπει να έχουμε όπλα και άμυνα αλλά ισχυρή οικονομία! Πούντην οικονομία αδέλφια τώρα;  Έπεσε φοβούμενη ένα απαλό θρόϊσμα. Εάν τις έλεγε τα χρήματα που καταληστεύτηκαν από την Πολυεθνική Λησταρχεία συμπεριλαμβανομένων και Ελληνοκύπριων να διατεθούν προς απόκτηση ισχυρών οχυρών και όπλων θα ωρύοντο και θα ύβριζαν όλοι πως είναι τρελό και άδικο, τώρα έδειξαν σε ποίους υπακούουν ήτοι τους Τρωικανούς και απέδειξαν πως ήσαν έκτοτε ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟΙ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου