Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πανίσχυρο το κίνημα του εθνικού νομίσματος


Μεγάλο κίνημα υπέρ του εθνικού νομίσματος δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που προκάλεσαν αυθόρμητα το spirospero.gr και το Εκ-κεντρικό του Αρτ.

Οι Μνημονιακοί, τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπικες εταιρίες... μας βομβάρδιζαν οτι το ευρό είναι η σωτηρία μας και ... ο κόσμος είναι υπέρ της Ευρωζώνης κατά 75% τουλάχιστον.
Η άτυπη αλλά αυθόρμητη ψηφοφορία τους spirospero και του εκ-κεντρικού Δελτίου άλλα αποκαλύπτει με συντριπτικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Ουτε 1% δεν ψηφίζει υπέρ του ευρώ.
Ιδού τα πρώτα αποτελέσματα.
Υπέρ του εθνικού νομίσματος 2.707
Υπέρ του ευρώ ψήφισαν 172 άτομα
Ουδέτεροι ήταν μόλις 18.

Συνεχίζουμε την ψηφοφορία για ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, είναι μια μορφή αντίστασης.
Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε τα αποτελεσματα και στο σpirospero και στο εκ-κεντρικό για να τους θυμίζουμε τα ψέμματα που μας σερβίρουν
Αλλά ακόμα κυρίως , για να τους πιεζουμε να τολμήσουν να κάνουμε δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός το είδος της σωτηρίας του και οχι οι υπάλληλοι των τοκογλύφων.
Το κίνημα για επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία μας και να μας απαλλάξει απο το σαπιο πολίτικο σύστημα που με τις πράξεις του και με τις παραλείψεις του οδήγησε ένα ολόκληρο έθνος στην εξαθλίωση.
Ψηφίστε: Ευρώ ή εθνικό νόμισμα. Ψηφιστε για εμάς και τα παιδιά μας. Ψηφίστε να τους αποδείξουμε οτι ο ελληνικός λαός παραμένει υπερήφανος και γενναίος.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ

spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου