Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟΝ!!!! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ!!!!



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟΝ!!!! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ!!!!

Τα σύνορα της Ευρώπης θ’ αλλάξουν με τέτοιον δραματικόν τρόπον όπως δεν έγινε εν γένει σε διάρκεια αιώνων.

Η Γερμανία διαλύεται από την Εβραιοσιωνομασσωνία ενώ πανηγυρίζει πως ελέγχει την Ευρώπη και οι οποίοι πολίτες της, οι Γερμανοί θα ευρεθούν προ εκπλήξεως! Στην πραγματικότητα συμφέρει σ’ εμάς τους Έλληνες να μάθουν την αλήθεια το συντομότερον
για ν’ αντιδράσουν εναντίον των εχθρών τους και εχθρών μας και συνάμα δύο εχθροί μας ως Δεξιοί και Αριστεροί ν’ αλληλοσκοτώνονται.

Όπως έχουμε επαναλάβει η Τουρκία είναι υπό αθέατη και ασυναίσθητη εν μέρει ανεπίσημη εβραϊκή κατοχή και ο στρατός της είναι μία στρατιά του Ισραήλ που χρησιμοποιείται στις διάφορες συρράξεις έμμεσα. Τέτοιες στρατιές κτήματα του Ισραήλ υπάρχουν και άλλες ως κράτη. Τουτέστιν τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου είναι ισραηλινής κατοχής εξού και τα ξενοδοχεία όπου επίσημα ανεγείρουν εκεί οι Εβραίοι.  Ως προς την υπόλοιπη Κύπρο που μέχρι προσφάτως καλούσαμε ελεύθερες περιοχές είναι παρελθόν αφού έχουν γίνει ανεπαίσθητα εντός της κρίσεως και του χάους ισραηλινό προτεκτοράτο. Το Ισραήλ πάντοτε ήθελε ολόκληρη την Κύπρο ως στρατιωτική του βάση και χώρα και  προς το παρόν τα κατάφερε, αλλά όποτε καταπατάει την Κύπρο κάτι κακό το ευρίσκει, την έσχατη φορά ήταν το 76 μ.Χ. όταν αφού κατέσφαξαν αρκετούς Έλληνες της Κύπρου αντέδρασαν οι Ρωμαίοι και δεν άφησαν ρουθούνι να ροχαλίσει από τον συξιλέ τους. Το Ισραήλ ελέγχει την Αγγλία και η βάση της δεύτερης στην Επισκοπή Λεμεσσού είναι μία ισραηλινή εβραιοσιωνομασσωνική βάση που γίνεται το «έλα να δεις» της πολιτικής και ακόλαστης ζωής εκεί! Το Ισραήλ θέλει να ελέγχει την Κύπρο στον νότο διότι αποτελεί διέξοδο φυγής εν πολέμω και εκεί ο Νατανιάχου με τον Ομπάμα όπως έγινε πρόσφατα μπορούν εν καιρώ έκτακτης ανάγκης ή επιδρομής στο άμεσον μέλλον Αράβων και Ρώσσων στο Ισραήλ να πηδάνε στον σωτήριον σκόπελον με το όνομα Κύπρος!!!!

Η ασχημομούρισσα Λαγκάρτ δήλωσε πως το κούρεμα θα γίνεται εις οιανδήποτε χώρα και τράπεζα έχει πρόβλημα εκ της κρίσεως και αν δεν μπορεί να γίνει επαναδιάρθρωση δηλαδή χρηματοδότηση επαρκής από τους καταθέτες στις τράπεζες αυτές θα κλείνουν.  Αυτόν αναφέρεται στην ΕΕ. Κατ’ακρίβειαν αφού κατάστρεψαν αυτή και η παρέα της διά των αφεντικών του ήτοι την Εβραιοσιωνομασσωνία όλον το τραπεζικόν σύσστημα της Ευρώπης δηλαδή αφού το φόρτωσαν δεκάδες είδη ιών και ανίατων ασθενειών συμπεριλαμβανομένων και όλων των καρκίνων με δόλιους τρόπους, έρχονται κατόπιν με άλλα χέρια και άλλους ιδικούς τους ανθρώπους να κάνουν την διάγνωση και δεν χρειάζεται να είναι ιατροί αφού γνωρίζουν εκ των προτέρων με τι είναι μιλυσμένοι οι υποψήφιοι ασθενείς τους, η τράμπουλα είναι σημαδευμένη και προκαθορισμένη! Στον πανικόν που θ’ ακολουθήσει όλοι οι Ευρωπαίοι θα αποσύρουν τις καταθέσεις τους και τότε θα αυτοδιαλύσουν και αυτοπολτοποιήσουν τα τραπεζικά τους συσστήματα και χωρίς αυτά το χρήμα τους δηλαδή το ευρώ αλλά και τα λοιπά αδύναμα χρήματα της Ανατολικής Ευρώπης εκτός Ρωσσίας, Ουκρανίας και ίσως μερικών ακόμη χωρών θα καταρρεύσουν πλήρως υπό την έννοια ότι δεν θα έχουν περισσότερη αξία από τις σελίδες σαχλαμαρίστικου περιοδικού του περασμένου μήνα, ειδικό κωλοσφόγγι για το σκύλο σας! 

Μόλις αποτραβηκτούν τα χρήματα από τους Ευρωπαίους η Ευρωζώνη θα πάψει να υφίσταται. Εκτός Ευρωζώνης δεν θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα αφού δεν θ’ αναγνωρίζεται το ευρώ. Τουτέστιν η Δυτική Ευρώπη θα γίνει μαϊμού των Εβραίων κυριολεκτικώς χαχαχαχαχα, επειδή ήταν άπλειστη και μη αλληλέγγυη στις ελληνικές χώρες ήτοι Ελλάς και Κύπρος όταν αυτές υπέφεραν από πριν αλλά κάποιοι θα το καταλάβουν και θα το προωθήσουν. Η Δυτική Ευρώπη τότε θα είναι πτωχότερη από την Ανατολική Ευρώπη σήμερα και εν καιρώ κομμουνισμού και θα αποτελεί μία Κεντρικοαφρικάνικη Οικονομική Παραζάλη στην χερσόνησον της Ευρώπης. Χαχαχαχαχαχαχα, τι περιμένετε από μία Ήπειρο που δεν ενδιαφέρεται από πού προέρχεται η λέξη που καλείται το όνομα της ήτοι Ευρώπη αλλά και πόσοι Έλληνες συμπεριφέρονται το ίδιον εν σχέσει με την λέξη τους;;;; Όλοι θα πληρώσουν…….με διάφορους τρόπους. Μία κυπριακή παροιμία λέγει και ανταποκρίνεται στους Εβραιόσκλαβους Ευρωπαίους/Εβροπαίους/Εβροπέους: «ο νους κάμνει την κόρταν κακορίζικην = ο βλαξ νους κάνει το μερίδιον σου πενιχρόν».

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟΝ ΧΡΗΜΑ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ!!!! ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΧΡΗΜΑ ΟΥΚ………. ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ!!!!

Εάν η Γερμανία δεν προχωρήσει άμεσα στην εγκατάλειψη του ευρώ και στην επαναφορά μονομερώς του μάρκου της με οίον όνομα σημαίνει ότι δεν ξέρει τι της γίνεται και πού οδεύει και ότι στο τέλος θα πτωχεύσει χείριστα η ίδια. Εάν γίνει αυτόν τίθεται άμεση αιτία μεγάλου πολέμου και θα θελήσει να συμμαχήσει μαζί μας……….ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!! Άλλωστε η προφητεία λέγει πως οι Γερμανοί θα γίνουν πολύ Θεοσεβείς Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Επιπραγματεύεται ένας αισχρότατος πόλεμος. Η Αγγλία παρέμεινε στην στερλίνα της και η πτώση της ΕΕ θα την κάνει εν μέρει βασίλισσα της Ευρώπης που θα μπορούσε να την καταστήσει αποικία της αλλά αυτόν φαινομενικώς θα ισχύει πραγματικώς η Ευρώπη θα είναι όπως πάντοτε και όπως και η ίδια η Αγγλία παλλακίδα της Εβραιοσιωνομασσωνίας ήτοι «πολιτική θηλυδόλια λεσβιότητα». Η Δυτική Ευρώπη αν δεν αντιδράσει έγκαιρα θα καταλήξει ένας λαός ξένος στην ίδια του την πατρίδα κάτω από τον ζυγόν της νήσου στον βορρά της ήτοι της Γηραιάς Αλβιώνης. Εντούτοις, χωρίς να το καταλάβει η Δυτική Ευρώπη θα σωθεί από την κάθοδον των Ρώσσων για να τσακκίσουν την σωλήνα του κυπριακού υγραερίου που θα είναι η αιτία να μην ψωνίζει αυτόν το πολύτιμον αγαθόν από την Ρωσσία. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΠΑΪΣΙΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ Κ’ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.

Εάν το κόλπον επιτύχει το Ισραήλ θα χυμήξει διά του Η/Β στην Ευρώπη της Δύσης και θα την κατασπαράξει όπως κάποτε οι Δυτικοευρωπαίοι κατασπάραξαν τους Συγχριστιανούς Ελληνοβυζαντινούς υπό δόλιων φιλιών και συνεργασίων με αρχιτέκτονες και χορηγούς τους Εβραίους. «Όταν το σφυρί κτυπάει το αμόνι ούτε το σφυρί ούτε το αμόνι μπορούν να φανταστούν πως το χέρι δύναται και το αντίστροφον ήτοι να κτυπάει με το αμόνι το σφυρί». Η Δυτική Ευρώπη ήταν τόσον χάρτινη κουκλίτσα που καταδιαλύθηκε διά των χάρτινων όπλων της Λογιστικής Οικονομικής Πολυεξαπάτησης!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ





ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου