Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΜΑΣΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΡΟΚΑΝΙΣΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΜΑΣΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ!!!!

Είχαμε προειδοποιήσει στις 10 Απριλίου ότι οι Μασσώνοι θα καταβροχθίσουν τον Ν. Αναστασιάδη και ήδη το κάνουν. Το καθίζουν στο σκαμνί εκείνοι που τον διέτασσαν να κάνει τα όσα "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ" έκανε, εφάμιλλα με τα γεγονότα του 1974, 1999, 2004 και 2013.
Σ' ερώτηση μου το 1999 στον Νίκο Αναστασιάδη ως πρόεδρον του ΔΗΣΥ γιατί έναν σύσστημα χρηματιστηρίου δόθηκε σε τρεις φάσεις στον κυπριακόν λαόν, ήτοι αγορά και δικαίωμα πώλησης των μετοχών εντός 15 ημερών αλλά όχι κατόπιν παραλθούσης των 15 ημερών μέχρι να έρθουν οι τίτλοι οι οποίοι ήρθαν μετά από πολλούς μήνες ενώ οι μεγαλομετόχοι και οι πολιτικοί τους είχαν αυθημερόν και έκαναν πράξεις ενώ ο απλός λαός πήρε τίτλους όταν ουσιαστικά το χρηματιστήριον κατάρρευσε και αφού του είπα ως προς τα ακίνητα δικαιούσαι να μεταπωλήσεις αυτά πριν καν πάρεις τίτλους στο χέρι σου και επίσης ότι μετά από τα δύο αυτά στάδια χρηματιστηρίου επιτράπηκε το δικαίωμα πωλήσεως διά μέσου των Τραπεζών. Συνέχισα λέγοντας του στο συνέδριον πως είναι ως να λέμε πως κάνουμε έναν σύσστημα εστιατορίου και το πρώτον έτος κάνουμε το μαγειρίον, το δεύτερον έτος προσθέτουμε ποτά και στο τρίτον έτος αποχωρητήρια, ενώ ένα σύσστημα εστιατορίου πρέπει να τα έχει και τα τρία εξ αρχής. Επίσης ερώτησα τι σημαίνει ότι το χρηματιστηριακόν μας σύσστημα αγοράστηκε από την Αυστραλία ήταν μακρυά η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία από την Κύπρον και γιατί να διέφερε το αυστραλιανόν; Εξ όσων ήμουν πεπεισμένος από πριν και κατόπιν ερωτήσεων το αυστραλιανόν σύσστημα ήταν όμοιον με τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ο Ν.Αναστασιάδης μη ξέρωντας πως να μου απαντήσει ξεκίνησε να αραδιάζει πομπώδες λόγια πατριδοφλυαρίας και τότε ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Στην εξουσία τότε ήταν ο μέντορας του Ν. Αναστασιάδη εφ' όλης της ύλης ο οποίος επέτρεψε το πραξικόπημα του χρηματιστηρίου Γλαύκος Κληρίδης ενώ ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ ο φίλος μου Αντώνης Καράς μου εκμυστηριεύτηκε πως κανείς δεν θα τιμωρρηθεί ως προς το σκάνδαλον και την λησταρχία του χρηματιστηρίου. Ο Α. Καράς μου είπε επίσης πως 56 βουλευτές δεν μπορούν να προλάβουν τα αιτήματα 750,000 Ελληνοκυπρίων Πολιτών σ' ερώτηση μου, αλλά ουδέποτε θέλησαν οι βουλευτές ν' αυξήσουν τον αριθμόν τους αφού η αποσυγκέντρωση δεν τους συμφέρει ούτε η μείωση μισθού ή η κατάργηση μισθού ως Καποδίστριου Λειτουργήματος. Εντούτοις, πλέον δεν έχει σημασία απόθαναν την Κύπρον και ίσως αυξήσουν τους βουλευτές για εντυπωσιασμόν...

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΩ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΤΑΕΙ Η ΣΚΟΝΗ!!!!

Αποράτε γιατί οι Μασσώνοι δεν έχουν ενοχές; Επειδή δεν έχουν ψυχές και δεν νοιώθουν Έλληνες έχουν γίνει Εβραίοι αφού Τέκτων είναι μία κρυφή ονοματολογία για τους Νεοεβραίους και Κρυπτοεβραίους, μάλιστα ηδονίζονται όταν μας προδίδουν και επίσης είναι τόσον διεφθαρμένοι που τα ζόμπυ θα έκλαιγαν εάν ένοιωθαν μία στιγμή την κτηνώδη σατανική γλοιώδη αηδιαστική αίσθηση και γνώμη τους. Οι παλαιότεροι Ελληνοκύπριοι συμβούλευσαν τα αγόρια τους να μην κοιτάζουν μόνον την ευμορφία αλλά και την γνώμη (ηθική πεποίθηση, πίστη και φιλοδοξία) των κοπέλλων για να μην τραυματισθούν ως κερατάδες.

Το ν' απορείς γιατί ο επίλεκτος πολιτικός σου είναι προδότης είναι ως ν' απορείς γιατί η πουττάνα είναι πόρνη, ο κίναιδος ομοφυλόφιλος και ο αντεροβγάλτης φονιάς!!!! ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΕΥΝΟΙΑ, ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!!!!

Η Εβραιομασσωνία είπαμε πως επειδή θέλει στο μέλλον να φοβούνται όλοι σ' όλα τα έθνη ν' αναλάβουν την εξουσία ενώ τώρα την έχουν οι Μασσώνοι τους, προδίδουν αυτούς που διατάσσουν και αρωγούν να κατακλέψουν και να κατατρυχίσουν εις ολοκληρωτική γενοκτονία και διαγραφή των χωρών και εθνών τους. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Σ' ΈΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!

Τουτέστιν σε κάποια δεν θ' αναλαμβάνει κανείς ως πολιτικός και θα είναι ευκολότερος ο δρόμος των Εβραιοσιωνομασσώνων προς μία Παγκόσμια Πολιτική Επιτροπή εξ ιδίων.

Επαληθευτήκαμε ως προς τον Μάριο Ντράγκυ ο οποίος ξεσκεπάζει τ' 'απλυτα σκατά του Αναστασιάδη που ο ίδιος διέταξε να κανει και εμείς ξεσκεπάζουμε και τον Ντράγκυ!!!! Αναστασιάδης και Χριστόφιας γνωρίζουμε πως είχαν υπόψιν τους το κούρεμα των τραπεζών της Κύπρου τουλάχιστον δύο έτη πριν, αφού το γνώριζε Μασσώνος των οικονομικών επιστημών πριν από δύο έτη και το έλεγε.

Πάντως ο Χριστόφιας χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την Μασσωνίας ή έχει μυαλόν ή λες να μας άκουσε; Αφού προειδοποιήσαμε πως η μοναδική χώρα που δεν θα θικτεί ουσιαστικά από τον ΓΠΠ θα είναι η Αυστραλία και ο ίδιος ευρέθηκε αυτές τις ημέρες εκεί για να εναποθέσει τις καταθέσεις του εκεί, αλλά θα έρθει ημέρα που οι Εβραίοι θα κλειδώσουν εις τ' ανάθεμα όλας τας τράπεζας και θα χαθούν όσα χρήματα είναι εντός ενώ όσα είναι εκτός θα είναι άχρηστα παλειοχάρτια αφού δίχως τράπεζες και οργανωμένον εθνικόν και περιφερειακόν χρήμα αφού θα εκλείψει μέσω του κλεισίματος των τραπεζών διά της σταδιακής διαλυσωτής πτωχεύσεως των τραπεζών θα παύσει να υφίσταται, αυτή είναι η ΑΛΗΘΙΝΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑΣ!!!!

Όταν δεν θα υπάρχει χρήμα ο κόσμος θα στραφεί προς την άλλη δύναμη την αληθινή ήτοι τα όπλα και θα σκοτώνεται διακλικωτά αλλά και κρατικοσυμφεροντολογικά. Ο Λύκος που λέγεται Ισραήλ θα κατακτήσει τον κόσμον ή το πλεονέκτημα να κατακτήσει τον κόσμον μέσα από την αναπουμπούλα της Πλάνης που βαπτίσθηκε Οικονομία εννοώντας όχι την θεία οικονομία, την οικιακή οικονομία που σ' αυτήν αναφέρεται ο όρος, όχι την στρατιωτική και υγειινή οικονομία αλλά την ΧΡΗΜΑΤΟΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΜΕ ΨΕΥΔΟΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΛΑΣΤΑΕΙ ΕΠ' ΑΥΤΗΣ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.

Η ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΑΝΑΒΙΒΑΣΕ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!! ΨΩΡΑ, ΣΚΑΤΑ, ΣΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑΡΕΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!

Εάν θελεις να γίνεις εκ του ασφαλούς και "νόμιμος" λαθροθήρας γίνει θηροφύλακας, η αλεπού ξέρετει γιατί γίνεται δικηγόρος, πολιτικός, λογιστής και ιατρός των όρνιθων;;;;; Σημαίνει πως καταλαβαίνετε γιατί ο προδότης, ο Κρυπτοεβραίος, ο Μισέλλην, ο πατριδοκάπηλος, ο αλητάμπουρας της παραδοπιστίας του κερατά, ο ποταπός, ο γλοιώδης ψεύτης και υποκριτής της εξαπάτησης, ο πράκτορας των ξένων και Ο ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΩΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΜΑΣ γίνεται αρχηγός της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ;;;;;

Διά να την γαμήσει, να την σκοτώσει, να την αλλάξει από εθνικοφροσύνη σε δεξιά κομματική παράταξη ή εθνικοσοσιαλισμό και άλλα δηλητηριώδη κουφέττα, παγωτά και γλυκά της Εβραιοσιωνομασσωνοεξαπατήσεως!!!!

Το καταφύγιον των απατεώνων είναι ο πατριωτισμός επειδή εκεί θα σκοτώσουν το έθνος, αφυπνεισθήτε ω παίδες Ελλήνων πνευμάτι αγάπης θείων προσταγών!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου