Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΚΟΛΠΟΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΙΑ ΚΩΛΟΫΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΚΩΛΟΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟ ΥΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΝΙΞ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΗ = ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΩΙΜΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!!)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΚΟΛΠΟΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΙΑ ΚΩΛΟΫΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΚΩΛΟΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟ ΥΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΝΙΞ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΗ = ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΩΙΜΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!!)


Το μεγάλον κόλπον υφαρπαγής της Κύπρου με κωλοχάρτια κωλοϋπογραφές από κωλοπροέδρους εστί εν έργω!!!!

Σε συνεχεία εψεσυνού άρθρου μας σας αποκαλύπτουμε ότι την κατάρρευση του ευρωχρήματος όταν οι Γερμανοί μονομερίς και αφού έχουν αγοράσει με τις οικονομικές κλεψιές στους Ευρωπαίους «μικρούς» εταίρους τους υπεράριθμον χρυσόν. Πρωινή ανακοίνωση θα καλεί τους Γερμανούς υπήκοους να σταθούν στις σειρές γι’ ανταλλαγή του ευρώ με μάρκα. Αμέσως τα ίδια θα κάνει και η Γαλλία με όλες τις συνέπειες πολέμου που επακολουθούν.

Οι Αρχαίοι ημών Προγόνοι που είχαν αρχίδια ίσα με τους πλανήτες έλεγαν «δις εξ’ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», φαίνεται και πως χίλιες φορές να μας λάχει μυαλό δεν θα βάλουμε ή μας αρέσει να μας «γαμούν» μαζοχιστικά, πώς να το ειπώσω άλλως πως πια;;;; Στα χωριά γνωρίζουν την ποιότητα του συγχωριανού τους, τα καλά και τα κακά του και τι μπορούν να εμπιστευτούν στον καθένα. Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα αληθινής ιστορίας στην Αγία Νάπα Αμμοχώστου Κύπρου. Ένας φίλος μου μεσήλιξ τώρα κέρασε ένα ζεύγος Γερμανών σε παραθαλάσσιον εστιατόριον. Κι οι τρεις τους ήταν με θαλασσινά κοντοπαντέλονα και ελλείψει πούγκων (τζεπών) ο Γερμανός είχε το τσεντίν (πορτοφόλιν) του στο τραπέζι. Σηκώστηκε να πάει για κατούρημα και ο φίλος μου ο Γιώργος ο αυτοκαλούμενος και καλούμενος Βασιλιάς της Παραλίας του είπε: «στην Κύπρον να μην φοβάσαι ν’ αφήσεις το τσεντίν σου στο τραπέζι κανείς δεν θα σου πειράξει τα χρήματα αν πρέπει να πάρεις κάτι μαζί σου στον αποχωρητήριον άφησε το τσεντίν σου εδώ και πάρε την γυναίκα σου». Βεβαίως ο Γερμανός δεν τσαντίστηκε ούτε άλλαξε γνώμη πήρε μαζί του εκείνον που τον ενδιέφερε το τσεντίν του. Οι Γερμανοί είναι γνωστοί φιλοκερατωμένοι, όσοι έζησαν στον τουρισμόν θα πρόσεξαν πως πολλοί εξ αυτών σου παρέδιδαν την γυναίκα τους στο μπαρ ή το εστιατόριο για να την πάρεις να την διασκεδάσεις σε δισκοθήκη ή αλλού, όπου θέλεις σου λένε. Βεβαίως πολλοί Ευρωπαίοι σου παραδίδουν τις θυγατέρες τους αλλά οι Γερμανοί δεν δυστάζουν να σου παραδώσουν και τις γυναίκες τους! Αυτοί είναι οι εταίροι μας, οι συγχωριανοί μας στην ΕΕ Φιλοππεζζζέβεγκοι (φίλοι με το να τους κερατώνεις, το απολαμβάνουν) και ανθρώποι που έχουν αυτήν την λογική ηθικής/ανηθικότητος και που έχουν κάνει δύο παγκοσμίους πολέμους κατά παρότρυνση και έλεγχον των Εβραίων τι περιμένατε ότι θα σας κάνουν όταν συνεταιρεύατε μαζί τους στο ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΝ ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑ;;;; Ήταν ο δελαστικός πίππιλλος (γλειφιτζούριν) για να σας πειάσουν στα πράσα, αλλά έπρεπε να ξέρετε πως όποιος σας προσφέρει πίππιλλον άλλες πίππες επιθυμεί, τουτέστιν τα τραβούσε ο κώλος των Ευρωληγούρηδων!!!!

Σκεφτείτε την ΕΕ ή μάλλον το Μνημόνιον της Κύπρου άνευ υπάρξεως πλέον του ευρώ αλλά υπάρξεως του μάρκου, αυτός είναι ο καθαρός εφιάλτης, το ευρώ ήταν ο κόλαξ, η παγίδα, η μάσκα, η αποπλάνηση, η παρατύφλωση για να γίνουμε δέσμιοι των Εβραιογερμανών στο μάρκο πια και επειδή δεν θα έχουμε την Λίρα μας που και τώρα δεν είναι αργά να την φέρουμε όπισθεν ίσως, ούτε κανένα άλλον νόμισμα θα έχουμε αφού ο χρυσός μας δεν θα επαρκεί αν και η ίδια η γη μας ως χώρα επαρκεί να κόψουμε νόμισμα ενώ μας εξαπατούν πως δεν γίνεται, και συνάμα ΔΕΣΜΙΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ αυτόν είναι το ολοκληρομένον όνομαν του των Γερμανών όχι της ΕΥΡΩΖΩΝΗ που είναι ΈΝΑΝ ΕΥΡΩΔΙΚΤΥΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ αλλά στην στυγνή φρικτή υπερεφιαλτική πραγματικότητα του μάρκου ως βασιλέας του Μνημονίου Σκαβιάς!!!!

Ο Αρχιμασσώνος Δ. Χριστόφιας προσπάθησε να πωλήσει τον χρυσόν της Κύπρου αλλά δεν τα κατάφερε, ανατίναξε αμεσοέμμεσα τον Ηλεκτροπαραγωγικόν Σταθμόν του Μαρί με 13 νεκρούς και χιλιάδες χρέη συν τα άλλα προμνημονιακά που έκανε ως δεκάρι ποδοσφαίρου που μετάφερε την ποδόσφαιρα εις τον αποτελειωτή κυνηγόν ενιάρι ποδοσφαίρου γκολτζή Νιξ Αναστασιαδίξ!!!! Όταν η Κύπρος θα έχει αποθάνει ο Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση του μαζί με τους Γριστόφκιες και τους λοιπούς μειοδότες, αλήτες και προδότες που παρέδωσαν σταδιακά την Κύπρο στην Εβραιογερμανία όπως είναι το αληθινόν όνομαν της θα χορεύουν ωσάν μπαγιάτικη σάλτσα σάλσα με μυρωδιά από βούρκα αυγά στις παραλίες της Χαυάης και θα παίρνουν τίτλους και πανεπιστημιακές θέσεις επίσημα ή ανεπίσημα όπως ο Συντέκτονας/Συμασσώνος τους Γιωρκάκι Παπανδρεάκι προδοτάκι εκτελεστικάκι που έκανε την Ελλάς μαζί με το πατεράκι και το παππουδάκι του ελλαδάκι…. Όπως λέμε πετραδάκι πετραδάκι….

Ο λόγος από την αρχαιότητα όπου οι άρχοντες των πόλεων κρατών πρόδιδαν ήταν η εξαγορά και η κολακεία του εγωιστικού σκατοχαρακτήρα τους ως δοξασμένων. Πάντως ενώ η υποψηφιότητα του Γ. Λιλλήκα στην επαρχία Αμμοχώστου και Λάρανας πάτωσε με αντίστοιχα ποσοστά 12% και 14% τώρα όσοι δεν εκδηλώθηκαν λόγω κομματικής ή διοργανωτικής θέσης υπέρ του Ν. Αναστασιάδη λένε πως ψήφισαν Λιλλήκα. Χαχαχαχαχα, να δεις στο τέλος που θ’αμφισβητήσουν ότι τον ψηφίσαμε εμείς και κανείς δεν θα παραδέχεται πως ψηφισε Ν. Αναστασιάδη, βεβαίως αυτόν το ευτράπελον και φαίδρον τραγικόν το προβλέψαμε και το αναφέραμε στον τοίχον του Προσωποβιβλίου/Φατσοβιβλίου μας έγκαιρα πολύ πριν τις πρόσφατες εκλογές! Στο τέλος θα αποδεικτεί πως ψήφισαν Λιλλήκα το 85% των Κυπρίων, χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Όταν αποσυρθούν ΕβραιοΓερμανία και Γαλλία από το ευρώ και αντίστοιχα δημιουργήσουν μάρκο και φράγκο επειδή δεν θα μπορούμε να εκδόσουμε νόμισμα, θα έχουμε χρέος, και το γειτνιάζον χρήμα θα είναι η λίρα του Ψευδοκράτους και της Τουρκίας, θα προσφύγουμε εκεί για δουλειές και ανακούφιση χρεών, αλλά μάλλον θα γίνει κάτι χειρότερον, επειδή θα είμαστε υπό Μνημονίου Σκλαβιάς οι Εβραιογερμανοί θα δικαιούνται να κάνουν ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ/ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΜΕ ΗΔΟΝΙΚΟΝ ΠΑΘΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΗ ΝΙΞ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κ.α.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΙΔΙΚΟΝ ΣΑΣ ΧΑΝΤΟΚΥΠΡΑΙΟΙ ΜΑΝΝΟΚΥΚΚΙΡΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ;;;; ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΠΡΙΝ ΟΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗ Μ’ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο Δ. Χριστόφιας είναι εβραϊκής καταγωγής και ο Ν. Αναστασιάδης φοινικικής/λιβανέζικης όπως και ο Χιράμ προς τιμήν του οποίου (είναι μύθος δεν υπήρξε) αφιέρωσαν τον πρώτον βαθμόν Μασσωνίας οι Εβραίοι για ν’ αντικαταστήσουν τον Έλλην Διόσυνον!!!! Ο Ανδρέας Χρίστου δήμαρχος Λεμεσσού και στέλεχος του ΑΚΕΛ και ο Νίκος Τορναρίτης του ΔΗΣΥδηλώνουν Φοίνικες κ.α.πολλοί Κύπριοι. Ξεχνούν πως οι Φοίνικες είναι από την Θήβα ΚΑΙ κτήτωρες της Φοινικίας (ονόμασαν ωσαύτως εκ του ελληνικού φοίνιξ λόγω των πολλών δένδρων) ήταν οι Ανηγήνωρ, Κάδμος και Λίνος!!!! Ούτε πως οι Φοίνικες είναι Έλληνες δεν ξέρετε………!!!! Τι να ειπώ; Διατί άραγε; Δεν το γνωρίζετε ή τους διαχωρίζετε από την καταγωγήν τους σκοπίμως;;;; Ουαί και αλοίμονον Γραμματείς και Φαρισσαίοι υποκριταί……… ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ!!!! ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΧΜΑΣΣΩΝΑΡΟΙ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου