Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΣ!!!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΦΑΛΟΣ ΓΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ!!!!




.
Τα επακόλουθα λόγια είναι άκρως υπερσοβαρά και τα διατυπώνουμε λακωνικώς να τα θυμόνται όλοι.
Οι αποκαλύψεις όπου σας κάνουμε είναι εμπνεύσεις του συγγραφέως και θα καταλάβετε έχουσι μαθηματική λογική.

.
Η Ελλάς έχει μικρή επικράτεια ως χώρος αλλά βρίθει από ιδέες, εφαρμογές, αντιλήψεις, εμπνεύσεις αποκαλύψεις κ.τλ.. Όταν αναφερόμαστε σε Ελλάδα πρέπει να εξεύρετε ότι συμπεριλαμβάνετε όλη Μεσόγειος και τα παράλια της συν και χώροι εις την ενδοχώρα μέχρι απομακρυσμένες από τη θάλασσα περιοχές.
.
Εις την Ελλάδα γεννήθηκαν τα πάντα και ΔΙΕΞΑΠΛΩΘΗΣΑΝ!!!! ΤΟΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΙ ΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ «ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ» ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΓΩΝΤΑΙ.
.
Η επίγνωση των Ελλήνων, όχι όλων, αλλά τινών μύστων, ίσως από του Ερμού του Τρισμέγιστου, περί της ΠΑΓΓΕΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ «ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ» ΤΗΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ, διατωπώθηκε ημιμυστικιστικώς με την ορολογία Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!
.
ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΟΜΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑ: «Τι είναι ο ομφαλός εν ανθρώποις; Είναι το λωρόργανον όπου η Μάνα ταϊζει και ποτίζει υλικώς και πνευματικώς το τέκνον της! Η Γη είναι έναν τέκνον του Σύμπαντος/Γαλαξία και η ενέργεια όπου ταϊζει και ποτίζει τη θυγατέρα Γη ο Ουρανός ή το Διάστημα διά αιθερικής λωροδιασωληνώσεως όπου καταλήγει εις την Μεσόγειον και πιο συγκεκριμμένως σχηματίζει αιχμή εισαγωγής εντός της Γης και επί της Γης ως εκ δι’ εξαπλώσεως εις την Ελλάδα, το Αιγαίον, την Μικρασσία. Αυτή είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ!!!!»
.
Επί τω λόγι της ανωτέρας θεωρήσεως αληθινής διοντότητος, οι Έλληνες εισπράττουν την καλύτερη και πλουσιότερη αιθερική και πολυμεταλλική ενέργεια κάτι όπου τους κάνει ευλογημένους με σοφία, μαθηματικοφυσική διάνοια, λογική κ.α., δι’ αυτού ΜΕΤΑΓΕΝΝΗΣΑΝ εν σακρί κοινωνικής ζωής τα πάντα, επειδή η ΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ = Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΟΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ!!!! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΔΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΤΕ Μ’ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ;;;; ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΔΕΛΦΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ; ΠΤΑΙΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ;;;;
Το ότι ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ευρίσκεται σε έναν χώρον με το όνομα ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ = ΜΕΣΟΝ+ΓΗ ή ΜΕΣΗ+Γη ή ΜΕΣΑ/ΕΝΤΟΣ+ΓΗΣ αυτοεξηγεί τα αυτονόητα!!!! Η Μεσόγειος μάλιστα λειτουργείως ως μία κοιλία λίμνη και ο ομφαλός του ανθρώπου εις την κοιλία ευρίσκεται. ΚΡΥΒΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΥΘΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΑ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΞ ΓΗ ΤΗΣ!!!!
.
Πιθανή ετυμολογία του ομφαλού εν+φάλος = εμφελός = ομφαλός ή εν+βάλλω = εμβαλλός = εμβαλός = ομβαλός. Μην αιφνιδιάζεστε, θυμηθείτε όταν έλεγα ότι οι Αγίοι Δημήτριος και Γεώργιος ως λέξεις έχουν την ίδια ρίζα, πως;;;; ΓΗ+ΜΗΤΡΑ = ΓΗΜΗΤΡΑ και εξ αυτής ο Γεώργιος ήτοι τη Γαία και έπειτα το ΓΗ έγινε Δη (εκ του διώ = προσφέρω διά της δερεάς) = ΓΗ/ΔΗ+ΜΗΤΡΑ = ΔΗΜΗΤΡΑ/ή και ΓΗΜΗΤΡΑ!!!!
.
Το δεύτερον σκέλος του άρθρου μας έχει ως εξής:
.
Η Ελλάδα πάντοτε επιβίωνε χωρίς συμμάχους αλλά οι εποχές και τα εκάστοτε οπλικά συσστήματα και οι πληθυσμοί την ευνοούσαν. Ο βορράς δεν κατοικείτο ή μάλλον κατοικείτο από μετανάστες αγρότες και τροφοσυλλέκτες Έλληνες και δεν ήσαν απειλή. Η δυτική Ελλάδα δυτικώς του Αιγαίου είναι γεμάτη από στρατηγικές αμυντικές ανομαλίες κάνωντας απροσπέλαστη τη γη αυτή συν και του υψηλού ηθικού και εκπαίδευσης.
.
Η ανατολική Ελλάδα ανατολικώς του Αιγαίου ως επί τω πλείστον ήταν πάντοτε σκλάβα ή ήμισκλάβα ή και υπήκοη αυτοκρατορίας μη ελλαδικής! Από τον καιρόν της Περσικής Αυτοκρατορίας και πριν αυτόν ίσχυε και πάντοτε οι Έλληνες απέναντι εσκέπτοντο πως θα ελευθέρωναν τα παράλια και την ενδοχώρα αλλά δεν επέτυχαν κάτι τις ουσιαστικόν είτε επειδή οι Δυτικοί Έλληνες δεν ενώνοντο είτε επειδή εις την Μικρασσία οι ξένοι στρατοί ήσαν παντοδύναμοι εφ’ αρωγημένοι εκ των μεγάλων πεδιάδων όπου ευνοούν τους πολυάριθμους στρατούς. Εν καιρώ Βυζαντίου άλλαξαν άρδην τα πράγματα αλλά πάλαι χάσαμε τα εδάφη. ΑΜΦΙελευθερωθήκαμε εκ της Επαναστάσεως του 1821 μ.Χ. και είμαστε ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ.
.
Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι οι εχθροί μας πλήθυσαν ως μονάδες κρατών, μονάδες ατόμων, μονάδες και οργανισμών συμφερόντων και ζηλοφθονιών δεν θα αντέξουμε να υπάρχουμε αν συνεχίσουμε τη πολιτική της απομόνωσης και εχθρικής ηλίθιας στάσης έναντι φυσικών πιθανών φίλων, παραμένωντας «κακοχαϊδευμενα κουτάβια» των εχθρών μας που είναι θυμίζω πολυπληθείς και τεχνολογικώς πάνοπλοι, ήτοι οι πλείστοι Δυτικοευρωπαίοι, οι Τούρκοι,  Μωαμεθανοί, οι Εβραίοι, οι Η.Π.Α. διάφοροι Βαλκάνιοι, Αλβανοί, θέλετε και άλλους;;;; Υπάρχουν και άλλοι αλλά ας παραμείνωμεν έως εδώ!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΣΗ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΗΣΑΝ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΛΗΘΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ!!!! ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΝ ΜΕΤΩΠΕΙ ΜΑΧΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ (ΝΟΤΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ), ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ. ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΑ ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΡΩΜΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ κ.α..
.
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ Ή ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ, ΕΒΡΑΪΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ κ.α.;;;;;;;;;;;;;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ Ή ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε., Η.Π.Α. ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε ; ; ; ;
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη


 

* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου