Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η Μέρκελ μας οδηγεί σε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – Απείλησε τη Ρωσία!

Αχαλίνωτος και αυτοκαταστροφικός ο γερμανικός ιμπεριαλισμός, δίχως να έχει διδαχτεί τίποτα από τις συμφορές που προκάλεσε στο παρελθόν, εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Ρωσίας δια στόματος της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, η οποία μιλώντας ενώπιον της γερμανικής βουλής δήλωσε ότι οι
ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι έτοιμοι να αποφασίσουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων και οικονομικών κυρώσεων, στη Σύνοδο Κορυφής που ξεκινά σήμερα.

«Η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ σήμερα και αύριο θα ξεκαθαρίσει ότι είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αποφασίσουμε μέτρα σε τρεις φάσεις αν επιδεινωθεί η κατάσταση», δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Γερμανίδα Καγκελάριος πρόσθεσε ότι η Ομάδα των Οκτώ, G8, στην οποία περιλαμβάνεται η Ρωσία, έχει τελειώσει όσο συνεχίζεται η διπλωματική απομόνωση της Μόσχας.

Σημειώνεται ότι η Ρωσία έχει την προεδρία της G8 και έχει προγραμματιστεί Σύνοδος στο Σότσι τον επόμενο Ιούνιο.

Για να έχουμε σύνδεση με τις εξελίξεις υπενθυμίζουμε ότι οι Ρώσοι προειδοποίησαν με κυρώσεις τις ΗΠΑ, ο Μπάρακ Ομπάμα ξεκαθάρισε ότι οι ΗΠΑ δεν εμπλακούν στρατιωτικά στην Κριμαία ή αλλού στο ζωτικό χώρο της Ρωσίας και η Μόσχα έστειλε μήνυμα στο Βερολίνο ότι εάν συνδεθεί η Μολδαβία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ρωσία θα προσαρτήσει την Υπερδνειστερία.

Όποιος διαισθάνεται ότι η Γερμανία οδηγεί ξανά την Ευρώπη στον όλεθρο, διαισθάνεται καλά…
tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου