Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ!











Εν μέσω διαδηλώσεων όπου λειτουργούν ως προκάλυψη η Τουρκία πυρετωδώς ετοιμάζεται να κλείσει τις διόδους της Ρωσσίας προς το Αιγαίον, αν και αντιδράει το ΝΑΤΟ την βάζει εις το πρωτομέτωπον για να δεχθεί αυτή το μετωπιαίον κτύπημα.


Η Ρωσσία το γνωρίζει, να θυμάστε ότι θα περάσει αρκετά πλοία εις το Αιγαίον και ύστερα να κάνει οιανδήποτε κίνηση απόσχισης άλλων περιοχών της Ουκρανίας, επέμβαση σε Ρωμανία, Βουλγαρία και φυσικά εναντίον του κρυφού πρωτοστόχου ήτοι την Τουρκία.

Ο ρωσσικός στόλος όπου θα περάσει εις το Αιγαίον από Ελλήσποντον, Σουέζ και Ηράκλειες Στήλες (Σεπτόν/Γιβραλτάρ θα είναι ικανός να ελέγξει πλήρως την Μεσόγειον και να καταστρέψει όλους τους υφιστάμενους ένσταυθμούς στόλους της Μεσογείου. Η Μεσόγειος γρήγορα θα γίνει ρωσσική και οι Άξωνες του Κακού θα προσεγγίσου ινά πολεμήσουσι την Ρωσσία και τους συμμάχους της από διάφορες πέριξ της Μεσογείου αποστέρες.

Η Τουρκία θα κλείσει τα διόδια του Βοσπόρου και ο Ρώσσος θα δώσει με την μπότα του λάκτισμα/κλωτσιά ως Ηρακλής να τα θραύσει και τότε όλος ο κόσμος θα σκανδαλιστεί από ζηλοφθονία και μίσος προς τα δίκαια του αληθινού Χριστιανισμού βαζοντας εμπρός διά τον αληθώς Πρώτον Συμπαγκόσμιον Πόλεμον.

Ο πραξικοπηματίας μεταβατικός πρωθυπουργός της Ουκρανίας ωθεί κατ' εντολή των Νεοταξίτων Σατανιστών εις τα άκρα....

Οι Ουκρανοί έχουν παράδοση για τον σατανάνθρωπον Ψυχάνθρωπον ο οποίος είναι άγγελος του θανάτου και είναι πεταλλούδα, οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν την ψυχήν πεταλλούδα, τον είχαν ιδεί λένε πριν το δυστύχημα του Τσιέρνομπιλ, λέτε όπως έγινε το πρώτον μεγάλον πυρηνικό δυστήχημα στην Ουκρανία να είναι η χώρα όπου θα προξενήσει άμεσα ή έμμεσα με τη στάση της ρίψεις ατομικών βομβών σε μεγάλον βαθμόν; Άλλωστε, ο Αρσένιος Γιατσιένκου είπε πως η Ουκρανία δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει πυρηνικά όπλα, είναι για γέλια ο αρχιμαλάκας και χεσμένος επάνω του ως την κουρία των μαλλιών του, να τον χαίρονται οι φίλοι του. Είναι Ιουδαίος εις την καταγωγή αλλά φέρει ελληνικό όνομα του αγίου Αρσενίου! Είναι συμβολικόν ή παρασυμβολικόν; Ο άγιος Παϊσιος είχε ως μέντωρ τον άγιον Αρσένιον ο οποίος όπως ομολόγησε, Αρσένιος του μετέδωσε και αποκάλυψε πολλές προφητείες και μερικές του είπε να μην τις αναφέρει, είναι άραγε σημείον το όνομα Αρσένιος του πραξικοπηματία πρωθυπουργού;

Οι Τούρκοι θα κλείσουν τους Βόσπορον και Ελλήσποντον εις τους Ρώσσους και θ' ανοίξουν την την πλήρην καταστροφήν τους...........

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου