Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ




ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
.
Εξ έτει 1458 μ.Χ. ο Ελληνισμός διέπεσε σε πλήρην σκλαβιάν. Μετά από 400 έτη ήρθε μία Ψευδοελευθερία η οποία σύμφερε εν πρώτοις εις τους Δυτικούς οι οποίοι κινδύνευαν από την οθωμανική βλέψη δι’ επέκτασιν εις δυσμάς. Μην λησμονάτε ότι ουσιαστικά πνέαμε τα λοίσθια από την ώρα όπου ως φίλοι εισήλθαν εις την Κωνσταντινούπολη οι Σταυροφόροι και μας Ενσταύρωσαν, πηδώντας γυναίκες επάνω σε Ιερές Τράπεζες όπως και οι Τούρκοι εις την Κύπρον εν έτει 1974 μ.Χ..
Εχθές μου εξιστόρησε αυτόπτης μάρτυς την υπόθεση καταβιασμού των Ελληνοκύπριων γυναικών εις την Αγία Τράπεζα σ’ εκκλησία του Νιών Χωρκόν όντας αυτό αιχμάλωτος, έπειτα τον πήραν εις τα Άδανα και την Αμάσια εις τον Πόντον και επέστρεψε δι’ ανταλλαγής αιχμαλώτων, αν και εμείς δώσαμε ως ηττημένοι περισσότερους, ο αυτόπτης μάρτυς έχει αδελφόν αγνοούμενον έκτοτες. Προσωπικά το να ασελγείς επάνω εις τα ιερά οιασδήποτε θρησκείας εν ισχεί ή όχι σημαίνει ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΝ και απιστία και ασέλεια πρωτίστως έναντι του θεού όπου πιστεύεις.
.
Εκ του Έπους του 1821 -1955 μ.Χ. η κατά διαστήματα ελληνική επανάστασης έχασε περισσότερους Έλληνες από ποτέ, όπου ίσως αν δεν έχανε τόσον πληθυσμόν θα ήταν μία δύναμη από μόνη της υπό τας παρούσας περιστάσεις της σύγχρονης ζωής όπου θ’ αυτοελευθερώνετο δίχως επίπονες προσπάθειες. Όμως, το αίμα των νεκρών φωνάζει και καταριέται μαζί με τους ψυχές τους!!!! Τα κόμματα την ίδια εποχή συγκατέστεψαν τον Ελληνισμόν. Είχαμε εκτός των κομμάτων και των ιδεολογιών ακόμη τρεις βασικούς εχθρούς σε μορφή χωρών/κρατών, ήτοι την άθεη κομμουνιστική σιωνοκρατούμενη Σωβιετική Ένωση, την Δύση και την Τουρκία, πως θα νικούσαμε; Ως εκ τούτου, αντιστεκόμασταν ενώ σωστά πράττοντες υποχωρούσαμε εις το μέτρον της επιβίωσης.
.
Ύστερα η Σωβιετική Ένωση διαλύθηκε εκ του προδότου σιωνιστή Κωρπατσιώφ αφού διέβλεπε την μετατροπή της από κομμουνιστική δικτατόρισσα εις ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Σωιβιετικής Ένωσης και ως εκ τούτου αποδέσμευσε πολλές χώρες από το Σωβιέτ, ώστε χωρίς να το γνωρίζει εν μέρει να ΜΕΤΑΣΚΛΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ από την ύπουλη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ η οποία κατάργησε και καταργεί όλα τα εθνικά χρήματα ώστε να σε δανείζει και να σε αλυσοδένει με τις απάτες της χωρίς να δύνασαι από την μία ημέρα εις την άλλη να αποδεσμευτείς αφού αυτοέπαψες το εθνικόν σου χρήμα, με άλλα λόγια με τα ίδια σου τα χέρια έβγαλες τα μάτια σου, έκοψες τα πόδια σου και ύστερα έκοψες και τα ίδια σου τα χέρια, ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ;
.
Η Σωβιετική Ένωση μετατράπη σε Ρωσσία και προχωρεί εις την παραμετατροπή της εις Σωβιετική ή και Ρωσσική Αυτοκρατορική Δημοκρατία. Η χώρα αυτή μετατρέπεται σε φιλική προς τους Έλληνες λόγω του ομόθρησκου αλλά συνάμα σέβεται και άλλες θρησκείες όπως ήταν το Βυζάντιον ενώ την ίδια εποχή οι αραβικές ή μωαμεθανικές χώρες δεν ανέχοντο Χριστιανούς και άλλους…. Παραμένει η Δύση = ΕΧΘΡΟΣ η οποία μας έχει εξαρτημένους με χρέη, απάτες κ.α. και η Τουρκία = ΕΧΘΡΟΣ η οποία συνογλείφεται να μας φάει. Αυτές οι δύο μαζί με τον Νου τους = Εβραίους = ΕΧΘΡΟΣ συνεργάστηκαν εις όλες τις περιπτώσεις πριν μυστικά ή φανερά, ψευδοφιλικά ή εχθρικά ώστε να μας καθηλώσουν και ως μη γένοιτο να μας ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΟ ΕΠΕΤΥΧΑΝ!!!!
.
ΗΡΘΕ Η ΕΥΚΑΡΙΑ! Παρακαλώ παρατηρείστε πόσον τεράστια χώρα είναι η Ρωσσία. Θέλει να μας βοηθήσει αλλά πολιτικοί και μη, συνειδητώς και ασυνείδητως με διάφορες ιδεολογίες ακόμη και δήθεν «ελληνιστικές» και κόμματα φωνάζουμε ότι είμαστε «ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ» = ΗΔΟΝΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΙ. Ακόμη και ο ρώσσος πρέσβυς της Κύπρου δήλωσε τη πρόθεση της Ρωσσίας να μας βοηθήσει αλλά εμείς την προδίδουμε και μας αρέσει να είμαστε με τους ΔΗΜΙΟΥΣ ΜΑΣ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΩΝΑΞΕΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η ΡΩΣΣΙΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Ή ΑΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΕΞ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ Ή ΑΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΛΊΜΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ή ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΗΜΑΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
.
Ο Μέγιστος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε πως θα έρθει ένα ψευδορωμαίκο (ψευδοδυνατό και ψευδοελληνορθόδοξο, αφού ρωμαίος ελληνικά σημαίνει ισχυρός και δυνατός σωματικά) μην το πιστέψετε, θα φύγει πίσω απ’ εκεί που ήρθε. Ήρθε από τη μασσωνική Δύση και αυτή το καταργεί με την Τρόϊκα της Ε.Ε.. Θέλετε και άλλον παπά να σας το εξηγήσει;
.
Όταν η Ρωσσία θα πάρει την Τουρκία οι Δυτικοί θα κάνουν το πάν να την δώσουν εις τους Έλληνες. Μην είστε αφελείς! Διατί; Επειδή μας αγαπούν; Πόσον εύκολα κολακεύεστε ματαικενόδοξοι εν επάρσει Έλληνες!!!! Απλούστατα η Ελλάδα είναι στην Ε.Ε. και θα έχουν δέσμια μ’ αυτή και την ελευθερωμένη Μικρασσία ή αν δεν υπάρχει Ε.Ε. θα μας την πάρουν επειδή έχουμε πολλούς «προοδευτικούς» προδότες και το αποδείξαμε, ανοησία και αναξιότητα του διοικείν, εξού και οι πολλές κράτη πόλεις της αρχαιότητος όπου αλληλοσκοτώνοντο και γελούσε και το παρδαλόν κατσίκιν του Σατανά Πανά!!!!
.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν η Ρωσσία πάρει την Μικρασσία όχι δεν πρέπει να την πάρουμε με την βοήθεια των Δυτικών αλλά κ’ εμείς να ενταχθούμε με τους Ρώσσους. Διότι πλέον οι Ρώσσοι δεν θα μας ξαναβοηθήσουν όταν μετά η Δύση θα μας πάρει με δάνεια ή όπλα και ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΣΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;; ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΩΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΕΞΟΝΤΩΣΕΙ. ΠΑΝΑΘΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΣΑΝΟΝ Ο ΛΥΚΟΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Ή ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ. ΘΝΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ!!!!
.
ΕΞΩ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ!!!! ΤΩΡΑ!!!! ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη


 

* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου