Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΥΠΡΟ 1974 μ.Χ../ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ


ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΥΠΡΟ 1974 μ.Χ../ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ

Οι πραξικοπηματίες του Κυέβου ονόμασαν το πραξικόπημα επανάσταση, όπως συμβαίνει κάθε φορά, αυτοί που κάνουν πραξικόπημα το λεν επανάσταση και αυτή που δεν το θέλουν το αποκαλούν πραξικόπημα, ακόμη και αν η αλήθεια είναι εις τη μέση ή με τινά δυσανάλογα έστω ποσοστά.



Οι πραξικοπηματίες του Κυέβου δεν είναι εθνικιστές, αν ήσαν θα ήθελαν ένωση με τη Μητέρα Ρωσσία, αφού τω όντι Ρώσσοι και Ουκρανοί ούνα ράτσα ούνα φάτσα. Απεναντίας είναι Νεοναζί και προέρχονται διαδοχικώς από τους προγόνους Συνναζί Ουκρανούς που συντάχθηκαν με τους Γερμανούς εις τον ΒΠΠ όχι επειδή μισούσαν κυρίως τους τότε κομμουνιστάς Ρώσσους αλλά επειδή λάτρευαν την έκσταση της ρωμαντικής ωμής βίας της ιδιαίτερης γοητείας του ναζισμού. Χίτλερ και Στάλιν είχαν συμφωνήσει πως ναζισμός και κομμουνισμός (ή και φασισμός) δεν διαφέρουν. Κατά συνέπεια οι Νεοναζί καπηλεύονται τον εθνικισμόν και τον πατριωτισμόν έκαστου έθνους. Αυτά για να καταλάβουν οι εθνικιστές/ή και πατριωτιστές της Ελλάδος και Κύπρου ότι δεν γίνεται να είσαι νεοναζί, φασίστας και κομμουνιστής και συνάμα πατριώτης και εθνικιστής αφού είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Ο εθνικισμός φυσιολογικά είναι αντίμαχος εις τα διάφορα κράτη ή και ουδέτερος ή και φιλικός αλλά όχι στην βάση του Δικτατορικού Ψευδοεθνικιστικοδιεθνισμού όπου παρουσιάζεται με τρία ονόματα δήθεν διαφορετικά περισσότερον εξ όσου είναι εις τις ίδιες τις λέξεις, ήτοι φασισμός, κουμμουνισμός, ναζισμός, βασισμένοι όλοι εις την δικτατορική ή ψευδοδημοκρατική έμμεση ψευδοκοινοβουλευτική διάταξη ποικίλων σχηματικών μορφών.

Το πραξικόπημα του Κυέβου ομοιάζει μ’ εκείνον του 1974 μ.Χ. εν Κύπρω, όπου η Δεξιά εκδίωξε τον Μακάριο ο οποίος γνώριζε και το αποδέχθηκε λες και ήταν συνωμότης παθητικά και ίσως άθελα του υποβοηθητικά. Οι πραξικοπηματίες ισχυρίστηκαν κατάρριψη του δικτάτωρ διά τους ίδιους Μακαρίου αν και εκλέγηκε και κήρυξη εκλογών, αντ’ αυτού έβαλαν πρόεδρο τον Νίκο Σαμψών τον καλούμενο οκταήμερο αφού μετά από οκτώ ημέρες η Τουρκία τον κατέρριψε. Τα ίδια έκαναν και οι Αρσένιος Γιατσένιουκ πρωθυπουργός και Αλέξανδρος Τυρχύνωφ Βαπτιστής πάστωρ, με τη διαφορά ότι δέχθηκαν τη κήρυξη εκλογών από τον εκδιωχθέντα εκλελεγμένο πρόεδρο Βίκτωρ Γιαννουκώβιτς, αλλά διατί τον απόπεμψαν αφού ο άνθρωπος κήρυξε εκλογές; Για να έρθει να εύρει ευκαιρία να επέμβει ο ρωσσικός στρατός ή για να επηρεαστεί ο ουκρανικός λαός υπέρ των πραξικοπηματιών; Καταλαβαίνετε ότι ίσως να μην γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι πραξικοπηματίες.

Τόσον εν έτει 1974 μ.Χ. όσον και εν έτει 2014 μ.Χ. αμφότερες οι χώρες έχασαν εδάφη και τα πραξικοπήματα έγιναν από Δεξιούς. Ενώ η Ψευδοεπανάσταση των Νεοναζί του Κυέβου δεν αντιπροσώπευε ούτε καν τον ήμισυ πληθυσμό της Ουκρανίας όπως και εις την Ψευδοεπανάσταση των Σιωνιστών Μπολσεβίκων τον Οκτώμβριον του 1917 μ.Χ.. Είπαμε ναζί, φασισμός και κομμουνισμός το ίδιον και το αυτόν. ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ = ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ.

Διφορά μεταξύ Κύπρου Ουκρανίας, η διχόνοια μεταξύ Ελλήνων Χριστιανών Δεξιών και Μωαμεθανών Ψευδότουρκων Ελλήνων και διχόνοια μεταξύ των πρώτων και των Ελλήνων Αριστερών της Κύπρου. Εις την Ουκρανία οι Ελληνορθόδοξοι Ουκρανοί διαχωρίστηκαν από άθεους, σατανολάτρες και ναζιλάτρες φασίστες που μισούν τον Χριστιανισμό και δη την Ορθοδοξία/ή και Ελληνορθοδοξία και κατέντησαν να μισούν τινοί εξ αυτών τ’ γονικώς, θρησκευτικώς και γλωσσικώς (η ουκρανική και ρωσσική γλώσσες παραφθορές και διαλέκτοι της ίδιας ρίζας) αδελφούς τους. Η Ακροδεξιά του Ναζισμού υποκινείται μέσω Γερανίας όπως πάντοτε εκ της Νέας Τάξης Σιωνιστικών Πραγμάτων.

Η Ρωσσία ήδη επανένταξε άμεσα ή έμμεσα την ήμισυ Ουκρανία εις την ρωσσική δημοκρατική αυτοκρατορία και δύναται αν αφήσει και συνάμα προωθήσει την Ουκρανία εις την ούτως ή άλλως αναπόφευκτη χρεοκοπία να ενσωματώσει και την υπόλοιπη με τη θέληση της!

Η Νέα Τάξη Σιωνιστικών Πραγμάτων (Η.Π.Α., Ε.Ε., ΝΑΤΟ, κ.α.) διαχώρισε πολλές χώρες τάχατες για να τις βοηθήσει και τις άφησε εις το έλεος της Μωρίας των, π.χ. Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Σκόπια κ.α. άρα ΤΕ δεν είναι προς ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.



ΖΗΤΩ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, Ο ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΕΛΛΑΣ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου