Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΠΟΥΤΙΝ: «ΕΛΛΑΣ & ΚΥΠΡΟΣ Η ΝΕΑ ΚΡΙΜΑΙΑ» .






.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΝ: «ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε./ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ. ΑΡΓΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ) Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ Ν’ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟΝ ΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».
.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ: «ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟΝ, Θ’ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΉΤΟΙ ΤΑ ΑΣΕΛΓΗ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Η ΝΕΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟΝ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ».
.
Ή ΔΕ ΜΗ: «ΕΞΕΥΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ………………. ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΕΊΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΛΟΓΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟΣ Ή ΕΜΜΕΣΟΣ ΠΤΑΙΚΤΗΣ».
.
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ: «ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε., ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΚΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΑ ΔΕΙΝΑ».
.
Φυσική μας ανάγκη ως 12,000,000 Έλληνες να έχουμε συμμάχους όπως όλοι. Οι Ευρωπαίοι/Ε.Ε. είναι μία συμμαχία συμφερόντων που καμμία δύναμις εξ αυτών των κρατών δεν θεωρεί και δεν εκφράζεται με αληθινή συμμαχική φιλία προς τους Έλληνες, αλλά με συμφεροντολογική και επικούρεια φιλία διά να μας χρησιμοποιούν εις τους πολέμους τους και να μας βάζουν ν’ αλληλοσκοτωνόμαστε σ’ εμφυλίες συρράξεις, ενώ τούδε μας προορίζουν διά της Τρόϊκας και άλλων εγκληματικών τους οργανώσεων να μας γενοκτονήσουν τελεσίδικως. Θα τους αφήσετε; Αν όχι πρέπει να επιλέξετε έναν άλλον στρατόπεδον και μοναδική ελπίς το στρατόπεδον της Ρωσσίας, της Ορθοδοξίας που θα σας σέβεται είτε είστε Ορθόδοξος και Χριστιανός είτε όχι. Η Ε.Ε. έδειξε τις προθέσεις της, βοηθάει την Ουκρανία αλλά όχι την Ελλάδα και την Κύπρον και τι λογής βοήθεια είναι το δάνειον από τον σύμμαχον και συμπάτριδον;;;; Δηλαδή με δανείζεις διά να σου χρωστώ χρήματα και συνάμα να είμαι υπεύθυνος να δώσω τη ζωή μου διά μία ψευδοευρωπαϊκή πατρίδα;;;;; ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΦΑΞΕΤΕ, ΣΦΑΞΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΣΙΩΝΟΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΙΣΜΟΥ ΣΑΣ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΗΘΟΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, Ε ΤΟΤΕ ΠΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΚΕΡΑΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ!!!!!
.
Ο άρρωστος των παθών και της διάνοιας, του σώματος και της ψυχής που δεν συνθηκολογεί ο νους του και η θέληση του με την ασθένεια, δεν είναι δύο φορές αλλά τρισεκατομμύρια φορές ήρωας, μαύρτυρας, άγιος. ΕΙΣΤΕ ΦΥΛΗ ΧΩΜΑΤΩΝ Ή ΦΥΛΗ ΗΡΩΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ;;;;;
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη



* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου