Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΧΘΡΑ!!!! ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ/ΝΑΖΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΧΘΡΑ!!!! ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ/ΝΑΖΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Λόγω αποκρηών οι Ουκρανοί Ψευδοεθνικιστές ήτοι Ναζιστές όπου αντί να θέλουν ένωση με τη Ρωσσία θέλουν ένωση με τους Γερμανοναζί απαγόρευσαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ! Ούτε εις την Γερμανία δεν γίνονται αυτά!!!!!

Και να υποθέσετε ότι υπό κανονικές συνθήκες, είθε να μην αληθεύει Χρυσή Αυγή και ΕΛΑΜ είναι αδελφοποιημένοι τόσον με τους Ψευδοεθνικιστές Ναζί της Γερμανίας όσον και της Ουκρανίας. Ο Ψευδοεθνικισμός του Ναζισμού χρυσόν κρυφόν χέριν του Σιωνισμού που βοήθησε εκτός από τη δημιουργία κράτους εις το Ισραήλ, ας είχαν μία ειρηνική εστία, να καταστρέψουν την Ευρώπη και δη την Ελλάδα η οποία πλήρωσε και με ζωές και με ψυχές και με χρέη και με απώλεια ισχύος!!!! 

Ποίος ξεπετάσσει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΓΓΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;; Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΟΜΑΣΣΩΝΟΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!!

Φανσταστείτε μίσος τους πταίει η Ρωσσία η οποία τους πρόσεχε και ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!! ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!!

Η λέξη Ουκρανία = Ακρανία = η περιοχή όπου όρισαν οι Αρχαίοι Έλληνες ως το έσχατον σημείον (ΑΚΡΑ) ναυσιπλοϊας προς τα βόρεια απευθείας από τη Θαλασσά τους ήτοι την ΜΕΣΟΓΕΙΟΝ ΘΑΛΑΤΤΑΝ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου