Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ . 10 απαιτήσεις του ΔΝΤ , η οποία υπεγράφη από Yatsenyuk .



.


1.Αυξάνουν την ηλικία συνταξιοδότησης - δύο έτη για τους άνδρες , τρία - για τις γυναίκες . Απομακρύνεται το δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης.
2 . Εξάληψη ο θεσμός των ειδικών συνταξιοδοτικών παροχών , οι οποίες διατίθενται στους επιστήμονες , κυβερνητικά στελέχη , διευθυντές κρατικών επιχειρήσεων  . Ορισμός ηλικία συνταξιοδότησης αξιωματικούς του στρατού σε 60 χρόνια .3 . Αυξήσει την τιμή του φυσικού αερίου για τις δημοτικές επιχειρήσεις κατά 50 % , δύο φορές για τους ιδιώτες καταναλωτές . Αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας κατά 40 % . Αφήστε τα βοηθητικά προγράμματα τιμολόγησης . Εμποδίσουν την αύξηση των τιμών  του φυσικού αερίου . Αύξηση της κατανάλωσης στη βενζίνη κατά 60 ευρώ.4 . Ακύρωση οφέλη και να αυξήσει τους φόρους για τη μεταφορά κατά 50 % . Να μην αυξήσουν το μισθό που ζουν , την εξισορρόπηση της κοινωνικής κατάστασης από την άποψη των επιδοτήσεων 
 5 . Ιδιωτικοποίηση όλων των ορυχείων και την κατάργηση όλων των επιδοτήσεων . Κατάργηση οφέλη για τις δημοτικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας , μεταφορές και άλλα πράγματα . Ακύρωση κρατική στήριξη τοκετού δωρεάν γεύματα και τα σχολικά εγχειρίδια .6 . Περιορίστε την πρακτική των απλοποιημένη φορολογία . Κατάργηση των απαλλαγών από τον ΦΠΑ στην ύπαιθρο . Υποχρεώσει τα φαρμακεία και τους φαρμακοποιούς να πληρώσουν ΦΠΑ .7 . Άρει το μορατόριουμ για την πώληση της γεωργικής γης . Ακύρωση επιδοτήσεων στους παραγωγούς χοιρινού και κοτόπουλου .8 . Μειώστε το μέγεθος των υπουργείων σε 14 . Αφήστε μόνο ένα αντιπρόεδρος  . Ακύρωση τη θέση του Υπουργού του Υπουργικού Συμβουλίου . Εξάλειψη έξι υπουργεία . Υποτάξει όλες τις δημόσιες αρχές, τα υπουργεία . Φορολογική Διοίκηση Τελωνείων , το Ταμείο Κρατικής Ιδιοκτησίας θα πρέπει να εισάγετε το υπουργείο Οικονομικών .9 . Περιορίστε την υπερβολική τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων .10 . Τα επιδόματα ανεργίας θα πρέπει να αξιολογηθεί μόνο μετά από μια ελάχιστη περίοδο έξι μηνών από την εργασία . Επίδομα ασθενείας στο 70% του μισθού , αλλά όχι κάτω από το επίπεδο διαβίωσης . Επίδομα ασθενείας αρχής γενομένης από την τρίτη ημέρα της ασθένειας .
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου