Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΟΚ!!!! Η ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ‘Ή ΛΙΡΑ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΣΟΚ!!!! Η ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ‘Ή  ΛΙΡΑ!!!!

Η Εβραιογερμανία απροειδοποίητα θα ρίξει τις χώρες του Νότου και τις Αγορές αιφνιδιαστικά ειδοποιώντας τους πολίτες της να προστρέξουν στις τράπεζες για να αντικαταστήσουν τα ευρώ με μάρκα. Στο κόλπον και η Εβραιογαλλία η οποία δήθεν δεν θα το γνωρίζει και θα το υλοποιήσει εντός 15 ημερών.


Χώρες όπως η Κύπρος και η Ελλάς θ’ αδυνατούν να εκδόσουν χρήμα, δεν θα δικαιούνται και θ’ απαγορεύεται από τα αντίστοιχα Μνημόνια Σκλαβιάς που θα ισχύουν πάλαι. Μέχρι τώρα φαίνεται πως ο στόχος ήταν μόνον για τις δύο αυτές ελληνικές χώρες με προφάσεις Μνημονίων Σκλαβιάς και σ’ άλλες χώρες που εν τέλει ούτως ή άλλως πως απαγκιστρώθηκαν.

Μόλις γίνει αυτόν η ΕβραιοΤρόϊκα θα απαιτήσει εξόφληση από Ελλάς και Κύπρον και ιδιαίτερα η Κύπρος θα προσκυνήσει τον Τούρκο κατακτητή ενώ θα της γίνει κούρεμα περιουσιών/ακινήτων ακόμη και των μη υποθηκευμένων. Τουτέστιν εκτός από τα ήδη χαμένα εκ της Εβραιοευρωπαϊκης φιλίας μέσω Ισραήλ και ΕΕ υπόβυθα ορυκτά και της ανύπαρκτης οικονομίας θα χαθεί και η Κύπρος ή μάλλον οι Ελληνοκύπριοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πολίτες της αφού αυτοί είναι ο στόχος!!!!
Τροφή για σκέψη και τα κατωτέρω από τις προφητείες του Δανιήλ:
Δαν. 8:23 [Βάμβας])
Και εν τοις εσχάτοις καιροίς της βασιλείας αυτών, όταν αι ανομίαι φθάσωσιν εις το πλήρες, θέλει εγερθή βασιλεύς σκληροπρόσωπος και συνετός εις πανουργίας.

(Δαν. 8:24 [Βάμβας])
Και η δύναμις αυτού θέλει είσθαι ισχυρά, ουχί όμως εξ ιδίας αυτού δυνάμεως· και θέλει αφανίζει εξαισίως και θέλει ευοδούσθαι και κατορθόνει και θέλει αφανίζει τους ισχυρούς και τον λαόν τον άγιον.

(Δαν. 8:25 [Βάμβας])
Και διά της πανουργίας αυτού θέλει κάμει να ευοδούται η απάτη εν τη χειρί αυτού· και θέλει μεγαλυνθή εν τη καρδία αυτού και εν ειρήνη θέλει αφανίσει πολλούς· και θέλει σηκωθή κατά του Άρχοντος των αρχόντων· πλην θέλει συντριφθή άνευ χειρός.

(Δαν. 11:24 [Βάμβας])
Θέλει ελθεί μάλιστα ειρηνικώς επί τους παχυτέρους τόπους της επαρχίας, και θέλει κάμει ό,τι δεν έκαμον οι πατέρες αυτού ουδέ οι πατέρες των πατέρων αυτού· θέλει διαμοιράσει μεταξύ αυτών διάρπαγμα και λάφυρα και πλούτη, και θέλει μηχανευθή τας μηχανάς αυτού κατά των οχυρωμάτων και τούτο μέχρι καιρού.

(Δαν. 11:31 [Βάμβας])
Και βραχίονες θέλουσιν εγερθή εξ αυτού, και θέλουσι βεβηλώσει το αγιαστήριον της δυνάμεως και αφαιρέσει την παντοτεινήν θυσίαν και στήσει το βδέλυγμα της ερημώσεως.

(Δαν. 11:32 [Βάμβας])
Και τους ανομούντας εις την διαθήκην θέλει διαφθείρει εν κολακείαις· ο λαός όμως, όστις γνωρίζει τον Θεόν αυτού, θέλει ισχύσει και κατορθώσει.
STON DANIHL ANAFERETE PWS O ANTIXRISTOS 8A EMFANISTH ME SIMEIA KAI TERATA PEBDOYS KAI H DYNAMH DEN 8A EINAI DIKH TOY ALLA 8A MHXANEBETE TAS MHXANAS ,POY SIMENEI PWS TA 8AYMATA TOY 8A IPOSTIRIZONTE APO TEXNOLOGIKH IPOSTIRIKSIΤο Σχέδιο ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ της NASA (NASA's Project Blue Beam)

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών"

Πηγή ΕΡΕΥΝΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Σχέδιο ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ της NASA (NASA's Project Blue Beam).
Η Κύπρος επωλήθηκε και επροδόθηκε από ΑΡΧΙΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ και δη τις περίτεχνες περιεμπλέξεις των Κομμάτων και δη ειδικά του ΔΗΣΑΚΕΛΔΗΚΟ!!!! Ο Πρόεδρος είναι υπερήφανος επειδή είναι ο εκτελεστής ενώ ο πρώην Πρόεδρος Δ. Χριστόφιας ήταν ο ΔΟΛΙΟΠΛΌΚΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΜΑΣΣΩΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΝ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑΝ!!!! ΔΙΣ ΕΞ ΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜ[ΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου