Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΕΩΣ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΝ ΩΚΕΑΝΟΝ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΕΩΣ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΒΑΡΒΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΝ ΩΚΕΑΝΟΝ

Στόχος των Εχθρών του Ελληνισμού στην Κύπρο και στην Ελλάδα δεν ήταν ποτέ τα χρήματα αλλά ο αφανισμός/γενοκτονία των Ελλήνων ή μέρος του όλου πληθυσμού, αφού οι εχθροί σε κάθε κρίση από αιώνες συρρικνώνουν τόσον εδαφικά όσον και πληθυσμιακά τον Ελληνισμόν.
Αναδρομίστε από το 1897 μ.Χ. μέχρι το 1974 μ.Χ. και ιδέστε ιδίοις ομμάσι τοις νοίας τα γεγονότα αυτά. Ο λόγος που μας γενοκτονούν με δόσεις είναι για να μην ξεθηκωθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη, να μην ευαισθητοποιηθούν οι συνεργάτες και να μην ξυπνήσουν άλλοι της  ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Θυμηθείτε την πτώση της Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας, η πρώτη φάση έγινε με τους Σταυροφόρους Μασσώνους Ναϊτες (προς τιμήν του Ναού του Σολομώντα) Ιππότες εν έτει 1204 μ.Χ. και όχι Χριστιανούς Ιππότες. Οι οποίοι μας ξεγέλασαν δείχνοντας μας έναν ερυθρόν σταυρόν επί της υποκαμίσας των που συμβολίζει το αιματοκύλισμα των Χριστιανών!!!! Να η μυστική καταγωγή των Ροδόσταυρων!!!! Με πρόφαση τας "χριστιανοθερμοπύλας" γενοκτονούσαν τους Έλληνες ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!! Οι ίδιοι εις τον Μεσαίωνα έδειχναν τον Σταυρόν εις τους Ερυθρόδερμους και αφού τους "τύφλωναν" με την πίστη τους έσφαζαν τις υπόλοιπες ημέρες δι' αυτού τους καταριώνται έκτοτες.

Εν έτει 1453 μ.Χ. όσοι Ελληνορθόδοξοι έφυγαν από την Κωνσταντινούπολη σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων τραυματίστηκαν από τους Σταυροφόρους θραύωντας τους τα οστά και αφήνωντας τους Οθωμανούς κατ' εντολην των πρώτων να τους σφάξουν κατόπιν. Η Κερκόπορτα άνοιξε από τους ανθρώπους που ζούσαν δίπλα κατά τον Κωνσταντίνον Παλαιολόγον που ήταν οι Εβραίοι, αφέντες των Σταυροφόρων και των Τούρκων. Με κάποιον τρόπον, συνθηματικόν, διακριτικόν εις τα ενδυματα τους αναγνωρίστηκαν από τους Οθωμανούς και δεν κατασφαγιάστηκαν εκείνες τις αποφράδες ημέρες. Αποκαλύπτουμε εδώ όχι πρώτη φορά πως ως διά μυστηρίου ο τάφος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ευρίσκεται εις την νήσον Βαρβάτος (Barbatos) αφού αυτόν αναφέρει θαμμένον ένας μεσαιωνικός τάφος σε έναν βασιλικόν νεκροταφείον που δεσπόζει του νησιού!!!! Άλλωστε αφού ο Κ. Παλαιολόγος απόθανε μάχιμα εκείνη την αποφράδα ημέρα πως είπε ποίοι άνοιξαν την Κερκόπορτα;;;; Οι Ευρωπαίοι συνήθειζαν είτε να εξαγοράζουν είτε να φυγαδεύουν τους αριστοκράτες που τα κράτη τους κατάστρεφαν εξού και ο τίτλος των "ευγενών" έκτοτες!!!! Τα ίδια έκαναν π.χ. και με τον Ναπολέων Βοναπάρτη, τον φυγάδεψαν δήθεν στο νησί της Αγίας Ελένης εις "ευγενείς" φυλακές εξορίες, περιττόν να ερωτήσετε τι του έκαναν εκεί οι Εγγλέζοι!!! Αυτοί οι ίδιοι φυγάδευσαν και τον Κωνσταντίνον Παλαιολόγον και η αναφορά στον τάφον για τον βασιλέα των Ελλήνων Βυζαντινών να αληθεύει;;;;
 



Το επόμενον σχέδιον της Εβραιοευρωπαιοθωμανομασσωνίας για μερική σφαγή του Ελληνισμού είναι αφού δημιουργηθεί ακραία αναπουμπούλα τάχατες οικονομικής κρίσης οι Τούρκοι εξ' αφορμούμενοι ζωτικά οικονομικά επιβιωτικά συμφέροντα να εφορμήξουν και να κατασφάξουν τας Μικρασσιάτικας Νήσους εκ Σαμοθράκης έως Κύπρου, αυτά για να γνωρίζετε, να ετοιμάζεστε με όπλα, πολεμοφόδια, τρόφιμα, ύδωρ, κρησφύγετα για τα γυναικόπεδα και εσάς και μελέτες αντάρτικου και συνεννόησις μεταξύ του καταχωνιασμένου πληθυσμού μέχρι αν θέλει ο Κύριος άλλη χώρα ή αιτία τινή να καταστρέψει τους εχθρούς....

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου