Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ!!!! ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!;;;;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ!!!! ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!;;;;

Οι Εβραίοι μέσω της Μασσωνίας πρώτα ανεβάζουν σε αν είναι μεγάλον πιόνι τους και ύστερα καρφώνουσε ή χαϊδεύουν τους κώλους σου............ και σε κάνουν θεομπαίκτην. Κοιτάξετε τους πολιτικούς...............

Είναι πάγια πολιτική των Γερμανών όσον και των Εβραίων, των Άγγλων κ.α. να εκτελούν τους συνεργάτες τους από άλλες εθνικότητες οι οποίοι τους βοηθούν για να καταρρεύσουν τα κράτη τους. 


Οι Γερμανοί στον ΒΠΠ εκτελούσαν τους καταδότες, προδότες και μυστικούς Έλληνες πράκτορες τους ή τους δήθεν Έλληνες όταν τους ήταν αχρείαστοι πλέον και μάλιστα αφού πρώτα τους κατάπτυναν χλευαστικάν ως άτιμους που παρέδωσαν τας πατρίδας τους εις αντάλλαγμα πινακίου φακής, αφού όσα χρήματα και "δόξα" και αν πάρεις από τους εχθρούς δεν αξίζουν καν ούτε έναν πινάκιον φακής εν σχέσει με την συμπαντική αξία της πατρίδας και της θρησκείας που χάνεται μέσα από την απώλεια της θρησκείας!

Οι Άγγλοι είτε εκτέλεσαν έμμεσα είτε φυγάδευσαν στην Αγγλία τους προδότες Κύπριους της ΕΟΚΑ ενώ στους εκλεκτούς περίπου 300 οικογένειες διά της Μασσωνίας τους διατήρησαν μετά την Ψευδοανεξαρτησία της Κύπρου, αυτής που αποτραβούν οι Εταίροι τους σήμερα, στην πολιτική σκηνή, στις αντιπροσωπείες προϊόντων εκ του εξωτερικού κ.α..

Οι Τούρκοι εκτελούσαν πάντοτε τους προδότες ειδικά αν ήξευραν πολλά και για να μην φανερώσουν το δίκτυον πρακτόρων προδοτών τινών υπόδουλων ή αλλοεθνή/αλλόθρησκων προς την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΠΤΥΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΠΤΥΝΕΤΑΙ ΕΞ ΟΛΩΝ ΕΝΩ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙΝΟΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ!!!!

Εις την Ιστορία πολλοί πολιτικοί πράκτορες στιγματίσθηκαν ως προδότες για το καλόν της πατρίδος τους αφού στην πραγματικότητα κατασκόπευαν τον εχθρόν προσποιούμενοι τους καταδότες και τους φίλους, όμως κάποιες περιπτώσεις είναι ολοφάνερες......

ΌΠΟΙΟΣ ΧΕΖΕΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΧΕΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΡΩΜΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ............... ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΠΩ ΑΝ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΝ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ;;;;;;;;;; ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ Ή Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΑΘΗΝ!!!! ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ;;;;  

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ;;;;

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΝ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ;;;;

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας πριν ολίγες ημέρες αναφερθήκαμε σε μετάφραση από ιταλικόν ιστολόγιον όπου έλεγε πως πολλοί πολιτικοί της Κύπρου και της Ελλάδος θα τιμωρρηθούν ως άλλοθι και να τους Φαϊνάσσιαλ Τάϊμς να ανεβάζουν επί του καπμπαναριού τον Ν. Αναστασιάδη ως προς τους πολυαγαπημένους του Ουκρανούς πελάτες του!!!! Είσαστε πελάτες του;;;; Όχι είσαστε ψηφοφόροι του, ε και τι νομίσατε πως έχετε την ίδια λεκτική αξία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Όπως αναφέρεται εις τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών θα καρφώνουν τους συνεργάτες τους οπισθόπλατα για να φέρνουν μετααντιπερισπαστική "δικαιοσύνη".

Το αστείον είναι ότι βάλαμε τους Εβραιόλυκους Μάρσσιαλ και Αλβάρες να μας ειπούν αν τα οικονομικά μας είναι υγειή και ποίοι έκλεψαν, δηλαδή υφ' άλλου ονόματος και ιδιότητας οι Εβραίοι θα "ανακαλύψουν" εκείνους που οι ίδιοι εντολοδότησαν να μας κλέψουν, καταστρέψουν, μειοδοτήσουν κ.τλ...

Στην κατεχόμενη Επτακώμη της Καρπασίας εις την Επαρχία Αμμοχώστου ήρθε ένας φακκίρης στο καφενείον και αφού έκοψε κομματάκια την γραβάτα τινός εκ των θαμώνων έβαλε το χέρι του στο μαγικό καπέλλο και έβγαλε μία ολοϊδια και την έδωσε στον ιδιοκτήτη της κατακομμένης. σημειώνουμε πως ο τύπος της γραβάτας ήταν πολύχρωμος και ασυνήθειστος για τα τότε κυπριακά ήθη και έθιμα προ τουρκικής εισβολής. Μετά από καμπόσα έτη ο ιδιοκτήτης της γραβάτας εκμυστηριεύτηκε την λαχαία συνάντηση του στην πόλη της Αμμοχώστου με τον φακκίρη όπου του έδωσε την γραβάτα και συνεννοήθηκαν πότε θα συναντηθούν εις την Επτακώμη δεδομένου ότι ήταν πολύ πειστικόν επειδή τότε υπήρχε έναν κοινωτικόν τηλέφωνον στην μέση του χωριού και όσοι θυμάστε η τηλεπικοινωνία ήταν πολύ δύσκολη και ασυνήθειστη επίσης. 

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΚΩΜΗΣ γίνεται και γινόταν χιλιάδες φορές εις διάφορα επίπεδα, υποθέσεις και καταστάσεις εις βάρος του ΙΣΧΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ!!!! 

Καλημέρα, για τους στραβόμυαλους δεν φέγγει ποτέ παρά από τύχη! Το πτηνόν επέτασε μακρυά μας, έτσι διαχειριστήκαμε την τύχη μας τέτοια ανταμοιβή έχουμε............... ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΑΧΑ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΝΑ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΔΥΝΑΣΤΕ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ..............!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου