Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΙ/ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΕΤΗ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ!!!! Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΡΧΙΣΕ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΠΡΟΕΔΡΟΙ/ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΕΤΗ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ!!!! Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΡΧΙΣΕ!!!!

Οι προφητείες επαληθεύονται, όσοι όμως είναι άπιστοι και Αντίχριστοι είναι χείριστοι των τυφλών.
Πως μπορεί ένας πρόεδρος να μας προδίδει εξ αρχής για μία συνεχή εμπρός του θητεία πενταετίας και να είναι Έλληνας ή να μην είναι ένας βρωμερός γλοιώδης εγωκεντρικός; Πως μπορεί να μην παραιτείται για να σώσει την χώρα του;
Εκτός και αν του έχουν τάξει πως αν δεν θυσιαστεί ο ίδιος και παραιτηθεί ή δεν υπακούσει θα σφάξουν τον πληθυσμόν της χώρας.

Ο Μέγας μ.Χ. Προφήτης Πατροκοσμάς Αιτωλός αποδεικνύει την τρανή αγιότητα του διά της επαληθεύσεως πληθώρας των προφητειών του. Είπε πως θα έρθει έναν ψευδορωμαίικον μην το πιστέψετε θα φύγει απ’ εκεί που ήρθε και θα έρθει έναν αληθινόν ρωμαίικον.

Οι κρατικές υποστάσεις και κυριαρχίες Κύπρου και Ελλάδος υποχωρούν διά των κακευλογιών των συμμάχων μας εις την Ευρώπη ημέρα μετ’ ημέρα, μας τραβούν καθημερινώς το χαλί κάτω από τα πόδια, πότε άγαρμπα και πότε με τέχνη και χαμόγελον. 

Η υποχώρηση των κυριαρχιών μας επέρχεται απ’ εκεί όπου ήρθαν ή και εξ εκείνων όπου τις εγκαθίδρυσαν ή τις ευλόγησαν προς άμεσον ή έμμεσον συμφέρον τους, ήτοι της ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ. Δεν ήταν ευλογημένα τα εν λόγω κράτη μας διότι είχαν καταγωγή την Διαολοθρησκεία!

Όμως, ο Πατροκοσμάς εξ Αιτωλίας προχωρεί πως η απόσυρση και η διάλυση των μασσωνοοικοδομημένων ελληνικών/ρωμαίικων (ψευδελληνικών/ψευδορωμαίικων) κρατών μας θα είναι η αφετηρία του αληθινού λαμπρού Ελληνικού/Ρωμαίικου Κράτους! Αν ο προφήτης επαληθεύτηκε εις την ήμισυ προφητεία όπως και σε τόσες άλλες ολόκληρες τι σας κάνει να πιστεύετε πως τώρα θα μείνει ανεκπλήρωτη η ολότητα αυτής της προφητείας του;

Την Μεγάλη Εβδομάδα θ' ακούσομε έναν μεγάλον μπαμ;;;;;;;;;;;;;; Κατεδαφιστικές χρεοκοπίες των ελληνικών χωρών Ελλάς και Κύπρου το αργότερον εντός 2014 μ.Χ., εάν δεν τους προλάβουν χειρότερα γεγονότα σύντομα. Η χρεοκοπία είναι τρισχειρότερη εξ εκείνη που θα είχαμε εάν δεν ήταν ελεγχόμενη από την ΕΕ αλλά εξ ημών με μονομερή κήρυξη πτώχευσης, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΡΑΦΙΝ.............

Πριν εκλείψει το 2013 μ.Χ. η Κύπρος θα καταρρεύσει ενώ η Ελλάς μπορεί λόγω  έκτασης και μεγέθους άλλων παραμέτρων ν’ αντέξει έως την διάρκεια του 2014 μ.Χ.. 

Φυλάξετε ό,τι πρέπει να φυλάξετε αναλόγως των μελών της οικογένειας σας και των ιδιαίτερων αναγκών του, σκεπτείτε κάθε λεπτομέρεια, από την ηλικία έως τις ασθένειες. Ει δυνατόν φυλάξετε τρόφιμα εις πέραν του ενός μέρους εκτός πόλεως και εντός εις τα άκρα, να είσαστε κοντά σε πόσιμον ύδωρ, χρειάζεστε πυρομαχικά και όλα τα συναφή περί συνεχούς μετακίνησης και αντάρτικου επιβίωσης και αυτοεπιβίωσης. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΜΑΚΡΟΤΕΡΟΝ!!!! 

Συνεννοηθείτε εν κρυπτώ με φίλους και συνεργάτες προς αλληλεγγύη επιβίωσης……… μην αργείτε και το σημαντικότερον αρχίστε την καθημερινή ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠ’ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΝΩ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ…

ΔΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΙΝ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΕΡΡΙΖΩΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ…………… ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΑΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΡΤΕΡΕΙΣ!!!!

ΕΠΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ Ο ΥΠΕΡΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΣΙΑ ΗΤΟΙ ΚΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΠΕΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΝΑΤΟΪΚΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣ ΣΥΡΙΑ, ΠΕΡΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΝ ΘΡΑΚΗΝ. ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΕΙΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟΝ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΥΜΩΝ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΕΥΛΑΒΩΣ ΕΝ ΠΙΣΤΕΙ ΑΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ!!!!

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου